Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί μετά την πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα – Ήταν δεμένοι με χειροπέδες (video)

Αναπάντητα ερωτήματα, μέχρι στιγμής, μετά το φρικιαστικό περιστατικό

27 Ιουνίου 2022 17:34
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί μετά την πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα – Ήταν δεμένοι με χειροπέδες (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6), όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος, ένα όχημα του Λιμενικού, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες, που βούτηξαν στο νερό για να εντοπίσουν το όχημα.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δυστυχώς εντοπίστηκαν νεκροί. Άλλες πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι οι δυο επιβάτες ήταν δεμένοι με χειροπέδες.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πνίγηκε μπροστά στον 15χρονο γιο του

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Ακρωτήρι Επανομής, όταν έχασε την ζωή του ένας άνδρας, 46 ετών. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με τη σύλληψη του 29χρονου στη Θεσσαλονίκη για βιασμό.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, ενημερώθηκε στις 19:00 για δύο κολυμβητές, οι ζωές των οποίων βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν ότι οι δύο Βούλγαροι κολυμβητές, ηλικίας 46 και 15 ετών(πατέρας και γιος) είχαν ανασυρθεί στην παραλία από έτερους λουόμενους, ενώ πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 46χρονου, ενώ ο 15χρονος παραμένει νοσηλευόμενος. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share