Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της Αλοννήσου για το άνοιγμα του μπαρ του πρώην παρουσιαστή

Ο κόσμος είναι για την ώρα «παγωμένος»

26 Ιουνίου 2022 14:48
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της Αλοννήσου για το άνοιγμα του μπαρ του πρώην παρουσιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άνοιξε το μπαρ και η Αλόννησος έχει τις τελευταίες μέρες ακόμα ένα θέμα συζήτησης. Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» κρατάει χαμηλούς τόνους και σκέφτεται τρόπους για να κλείσει με θετικό πρόσημο η φετινή σεζόν. Κάτι που όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία είναι δύσκολο. Ο κόσμος είναι για την ώρα «παγωμένος» και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προβληματισμένος.

Διαβάστε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε και πάλι το μπαρ στην Αλόννησο για να καλύψει τα χρέη του

Πιο αναλυτικά, ανέβασε ρολά μετά από έναν περίπου μήνα απουσίας, το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο. Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο νησί των Σποράδων με το πλοίο την περασμένη Τετάρτη. Αμέσως ξεκίνησε την προετοιμασία του χώρου και τις προμήθειες, προκειμένου μαζί με τη σύζυγό του να ξεκινήσουν για τη φετινή τουριστική περίοδο τη λειτουργία του μπαρ, που βρίσκεται στη χώρα του νησιού.

Το μπαρ άνοιξε τις “πύλες” του προχθές το βράδυ (24-06-2022) και υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες που κάνουν τη βόλτα τους στην όμορφη Αλόννησο. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, μετά τις αποκαλύψεις και το ροζ σκάνδαλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε την απομάκρυνσή του από την εκπομπή, οι κάτοικοι του νησιού τον έχουν απομονώσει και δεν επισκέπτονται πλέον το κατάστημά του.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή έπαιξε το γεγονός ότι μία από τις καταγγέλουσες κατάγεται και διαμένει στην Αλόννησο.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share