Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κενοτοπιώδης εκφύλιση ηπατικών κυττάρων» το πόρισμα για τη Μαλένα! Καταγγελία για απειλές στον παθολογοανατόμο του αδικοχαμένου κοριτσιού

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ

26 Ιουνίου 2022 12:22
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κενοτοπιώδης εκφύλιση ηπατικών κυττάρων» το πόρισμα για τη Μαλένα! Καταγγελία για απειλές στον παθολογοανατόμο του αδικοχαμένου κοριτσιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο δικηγόρος του παθολογοανατόμου της μικρής Μαλένας, κ. Γ. Μαντζουράνης, αναφορικά με το περιεχόμενο της ιστοπαθολογικής εξέτασης για το αδικοχαμένο παιδί, στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Παράλληλα, κόλαφος ήταν ο Δημήτρης Γαλεντέρης για θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

«Ο κ. Αγαπητός έλαβε το 2019, τον Ιούλιο, σπλάχνα. Από τα ευρήματα που του έστειλε η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών διαπίστωσε εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση ηπατικών κυττάρων. Έντονο πνευμονικό οίδημα, έντονη πνευμονική συμφόρηση.

Αυτή την ιστολογική έκθεση έστειλε στην αρχή που του έδωσε την εντολή να κάνει ιστοπαθολογική εξέταση. Από αυτό το έγγραφο, κάποιος μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει. Ο παθολογοανατόμος διαπιστώνει τα ευρήματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης, γράφει την έκθεσή του, και η ιατροδικαστική υπηρεσία χαρακτηρίζει τα ευρήματα με τους όρους της ιατροδικαστικής επιστήμης», εξήγησε ο κ. Μαντζουράνης.

«Ο παθολογοανατόμος δεν προσδιορίζει την αιτία του θανάτου. Έμαθε εκ των υστέρων για την έκθεση της κ. Τσάκωνα. Οι ιατροδικαστές θα πρέπει να διαβάζουν ορθά και να αξιολογούν ορθά την ιστοπαθολογική εξέταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται τέτοια προβλήματα», συνέχισε ο ίδιος.

«Ο κ. Αγαπητός εμμένει στα όσα έχει γράψει και θα τα επαναλάβει ενώπιον των αρχών αν κληθεί. Εμείς δε δεχόμαστε ούτε απειλές, ούτε υποδείξεις, ούτε εκφοβιζόμαστε», ξεκαθάρισε κλείνοντας ο κ. Μαντζουράνης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share