Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Χίο: 47χρονη Τουρκάλα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της

Τι συνέβη;

24 Ιουνίου 2022 22:55
Τραγωδία στην Χίο: 47χρονη Τουρκάλα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) στην Χίο, καθώς μια 47χρονη από την Τουρκία, που έμενε σε ξενοδοχείο στην παραλιακή ζώνη της πόλης, βρέθηκε νεκρή.

Η άτυχη γυναίκα, έφθασε στη Χίο την Τετάρτη (22/6) μέσω Αθήνας και θα αναχωρούσε για Σμύρνη το απόγευμα της Παρασκευής με πλοίο της γραμμής Χίου – Τσεσμέ.

Νεκρή Τουρκάλα στην Χίο

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politischios.gr, η 47χρονη, ανέβηκε στο δωμάτιό της στις 8 το πρωί και από εκείνη την ώρα δεν την είδε ξανά κανείς. Αυτό, κίνησε την περιέργεια του ιδιοκτήτη, ο οποίος ανησύχησε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, όμως δεν τα κατάφερε, κι έτσι αποφάσισε να πάει στο δωμάτιό της, όπου την εντόπισε νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, χωρίς να αποκλείεται η λήψη χαπιών. Φως στην αιτία θανάτου της 47χρονης θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Όπως αναφέρει ο «Πολίτης Χίου», επί του παρόντος, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν υπάρχει στο κάδρο της Αστυνομίας, με μια άλλη υπόθεση στην περιοχή προηγουμένως να σοκάρει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share