Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κοκτέιλ με ζέστη και καταιγίδες...» - Νέο «καμπανάκι» του Σάκη Αρναούτογλου για το Σαββατοκύριακο

Η προειδοποίηση του μετεωρολόγου

24 Ιουνίου 2022 18:25
«Κοκτέιλ με ζέστη και καταιγίδες...» - Νέο «καμπανάκι» του Σάκη Αρναούτογλου για το Σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί για ακόμη μια φορά εν όψει του Σαββατοκύριακου, υποστηρίζοντας πως μπορεί να κάνει αρκετή ζέστη στο διήμερο, αλλά τα έντονα φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές δε θα λείψουν, δημιουργώντας ένα σκληρό «κοκτέιλ».

Ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρει, ότι το Σάββατο (25/6) θα έχουμε ζέστη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά από το απόγευμα και ύστερα προς τα βόρεια θα υπάρξει αστάθεια, με βροχές, καταιγίδες και μπουρίνια, αλλάζοντας εντελώς το σκηνικό ακόμη και με ισχυρές... χαλαζοπτώσεις, με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 36 βαθμούς σε μέγιστη τιμή.

Η πορεία του καιρού στις επόμενες μέρες

Η Κυριακή (26/6) θα είναι παρόμοια, με τα φαινόμενα να μην υποχωρούν. Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα συμβεί με τον υδράργυρο, με τα φαινόμενα να τον ρίχνουν λίγο, χωρίς ωστόσο να λείψει και η αίσθηση της ζέστης στα σημεία, όπου θα σημειωθούν.

Η νέα εβδομάδα θα έχει επίσης τις συνθήκες αυτές στο ξεκίνημά της, με τα φαινόμενα να αρχίζουν ουσιαστικά να υποχωρούν από την Τετάρτη (29/6), όπου θα φανεί αν θα έρθουν πιο θερμές ή ψυχρές αέριες μάζες στις επόμενες μέρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share