Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρόμος στους αιθέρες: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο που μετέφερε τον Κώστα Καραμανλή στην Μυτιλήνη

Τι συνέβη;

24 Ιουνίου 2022 10:08
Τρόμος στους αιθέρες: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο που μετέφερε τον Κώστα Καραμανλή στην Μυτιλήνη

H πτήση για τη Μυτιλήνη ολοκληρώθηκε με ασφάλεια αλλά νωρίτερα οι επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Κώστας Καραμανλής καρδιοχτύπησαν…

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Αθήνα με προορισμό τη Μυτιλήνη. Η πτήση κυλούσε ομαλά, αλλά 20 λεπτά πριν την προσγείωση, το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο Κώστας Καραμανλής και οι υπόλοιποι επιβάτες έμειναν στις θέσεις τους, με τον πιλότο να συνεχίζει και λίγο αργότερα να βλέπει τον διάδρομο προσγείωσης.

Δείτε επίσης: «Όταν μασαμπούκωνε δε μιλούσε…»: Βόμβα για Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Τράγκα!

Οι αεροσυνοδοί έκαναν τα πάντα ώστε οι επιβάτες να παραμείνουν ψύχραιμοι παρά τις αναταράξεις. Εξηγούσαν πως πρόκειται για κάτι συνηθισμένο και πως δεν κινδυνεύει κανείς.

Όλα αυτά στο αεροπλάνο της πτήσης προς Μυτιλήνη στο οποίο μάλιστα επέβαινε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής με στελέχη του υπουργείου του, αλλά και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Τρόμος στους αιθέρες: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο που μετέφερε τον Κώστα Καραμανλή στην Μυτιλήνη
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα stonisi.gr περίπου στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (23-06-2022) και ενώ το αεροπλάνο ήταν στο μέσον περίπου της διαδρομής, οι επιβάτες άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και είδαν μια έντονη λάμψη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα ενός «τρέμουλου» και την αναστάτωση που επικράτησε στην καμπίνα των επιβατών, το αεροπλάνο συνέχισε κανονικά την πτήση του και προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Μυτιλήνη περίπου στις 22.20.

Ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται στη Μυτιλήνη και στις 8.30 το πρωί πήρε μέρος σε σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη, των δημάρχων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του νησιού.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου και τα εργοτάξια στο νέο οδικό άξονα Καλλονή – Σίγρι. Ο υπουργός θα καταλήξει στο νέο λιμάνι του Σιγρίου.

Στις 19.30 το απόγευμα θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Τα έργα που αλλάζουν την Ελλάδα – Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της Λέσβου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share