Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαινόμενη Αφροδίτη Λατινοπούλου - Κατακεραύνωσε και Μητσοτάκη: «Το κόμμα των αρίστων έκανε την πιο άνανδρη κίνηση - Η ΝΔ παθαίνει πνευμονία...» (video)

Ισχυρίστηκε εκ νέου πως δεν έκανε body shaming...

23 Ιουνίου 2022 23:34
Μαινόμενη Αφροδίτη Λατινοπούλου - Κατακεραύνωσε και Μητσοτάκη: «Το κόμμα των αρίστων έκανε την πιο άνανδρη κίνηση - Η ΝΔ παθαίνει πνευμονία...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αντεπίθεση περνά η πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ από την Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μια εβδομάδα μετά τον «πάγο» της από το κόμμα, καθώς επιτέθηκε με την μορφή body shaming στην παρουσιάστρια του Mega, Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης: Ξαναχτύπησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Γυναίκα μαχαίρωσε... η πατριαρχία σκοτώνει» - Η ειρωνική ανάρτηση στο twitter (photo)

Η κυρία Λατινοπούλου σε νέο βίντεό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζεται ότι δεν διεγράφη ποτέ από το κόμμα, η απομάκρυνσή της συνέβη για τρεις βασικούς λόγους και θεωρεί την συγκεκριμένη πρακτική την «πιο άναδρη συμπεριφορά στην πολιτική της διαδρομή.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ειρωνεύτηκε το κόμμα που ήταν πολιτεύτρια με τον χαρακτηρισμό «κόμμα των αρίστων», επεσήμανε πως «όταν η αριστερά φτερνίζεται, η Νέα Δημοκρατία παθαίνει πνευμονία» και έκανε λόγο για «οβιδιακή μεταμόρφωση του κόμματος από μια παράταση της κεντροδεξιάς σε ένα καταπράσινο ποτάμι».

Η εκτενής απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Έχει περάσει μια βδομάδα από το περίφημο στόρι στο Instagram, όπου καυτηρίαζα το πως παρουσιάζουν τα sites τη νοσηρή παχυσαρκία, δημιουργώντας λάθος πρότυπα στη χώρα μας. Αρκετοί με ρωτάτε τι συνέβη με τη ΝΔ, καθώς ακούστηκαν διάφορα στα ΜΜΕ.

Είμαι μέλος της ΝΔ από το 2016 ως και σήμερα. Περίμενα λοιπόν από ένα κόμμα που έχω υπηρετήσει με συνέπεια να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία αν διαφωνεί με τις θέσεις μου να βγει και να το πει ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές».

Και συνεχίζει: «Η ΝΔ των αρίστων, όπως ευαγγελίζεται ο σημερινός αρχηγός της, υποτίθεται πως έχει καταστατικό λειτουργίας, γραμματέα, κομματικά όργανα, αλλά και διαδικασίες που υπηρετούνται πιστά. Παρόλα αυτά στη δική μου περίπτωση δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες και φυσικά δεν έγινε καμία διαγραφή, αφου κανένα όργανο δεν συνεδρίασε και κανένας γραμματέας δεν υπέγραψε καμία απόφαση διαγραφής. Αντιθέτως, έδωσαν στα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία sites διαρροές μέσω κύκλων που μου διαμήνυαν πως δεν θα ήμουν υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα.

«Η Μπάρκα απαίτησε δύο φορές την διαγραφή μου»

Η απομάκρυνσή μου συνέβη για κάποιον από τους τρεις λόγους: Είτε γιατί η αριστερά φτερνίζεται, η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών. Είτε γιατί πλέον το Μαξίμου υπηρετεί ξεκάθαρα την πολιτική ορθότητα και την ατζέντα των δικαιωματιστών. Είτε γιατί την απομάκρυνσή μου απαίτησε δύο φορές παρουσιάστρια πρωινάδικου του Mega, που όλοι γνωρίζουμε πόσο στενές σχέσεις έχει με τη ΝΔ, το κανάλι όπου εργάζεται.

«Δεν έκανα bullying»

Και κατέληξε: Όμως γνωρίζανε καλά ότι λόγος διαγραφής δεν υπήρχε. Κανένας. Διότι, δεν έκανα τίποτα το επιλήψιμο. Εθιξα δύο σημαντικά ζητήματα. Το τεράστιο που αφορά την παχυσαρχία και το πως προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο-μαύρο κάποιοι δημοσιογράφοι στα πλαίσια της woke κουλτούρας. Τι θα λέγανε λοιπόν; Πως προσέβαλα την αξιοπρέπεια της Δανάης Μπάρκα;

Αφού δεν την πρόσβαλα. Πως έκανα body shaming; Αφού δεν έκανα. Η διαγραφή μου απαιτεί αιτιολόγηση, Όμως, στο Μαξίμου καταλάβανε πως μια τέτοια εξωφρενική εξήγηση για ενδεχόμενη διαγραφή μου θα εξαγρίωνε ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Οπότε προσπάθησαν να με διώξουν μέσω κύκλων και μέσω διαρροών, ό,τι πιο άνανδρο έχω συναντήσει στην πολιτική μου καριέρα έως και σήμερα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share