Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Eξωφρενικές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας: Προθανάτιες οι νυχιές στο προσωπάκι της Μαλένας - Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Λέων (video)

Νέα δεδομένα για τον θάνατο των τριών παιδιών

23 Ιουνίου 2022 22:10
Eξωφρενικές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας: Προθανάτιες οι νυχιές στο προσωπάκι της Μαλένας - Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Λέων (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι αφότου πέθανε.

Δείτε επίσης: Η μοιραία απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη: Το διαζύγιο που αναβλήθηκε λόγω δολοφονίας - Όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος του (video)

Φωτογραφίες ντοκουμέντο για Μαλένα

Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται νυχιές στο πρόσωπο του κοριτσιού, οι οποίες έχουν χρώμα κόκκινο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, αυτό συμβαίνει γιατί το αίμα μαζεύτηκε στην πάσχουσα περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι το κορίτσι ήταν ζωντανό όταν της δημιουργήθηκαν τα σημάδια.

Επιπλέον, είναι αδύνατο να προκλήθηκαν από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την ανάνηψη, αφού τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν εφαρμόζουν σε άλλα σημεία.

Τι εκτιμά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Για τις εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας μίλησε στο Mega ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας, η οποία υποστήριζε ότι το κορίτσι δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, ο κ. Λέων σχολίασε:

«Η ογκολόγος της Μαλένας νομίζω είπε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι δεν μπορεί να υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια. Σε κάθε θάνατο έχουμε μία αιτία θανάτου, αυτό είναι ξεκάθαρο. Όταν δεν έχουμε ηπατική ανεπάρκεια πρέπει να διερευνηθεί τι έγινε σε αυτό το παιδί», δήλωσε.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σημείωσε για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας:

«Η πρώτη διάκριση των ιατροδικαστών έχει ως εξής: Είναι προθανάτιες ή μεταθανάτιες κακώσεις; Με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να προκληθούν; Με ένα εντύπωμα στην παρειά, που δεν έχει καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση και οι εκδορές, που καταγράφηκαν στην ιατροδικαστική έκθεση. Εκεί προφανώς θα ληφθούν υπόψιν και οι καταθέσεις των γιατρών».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ανατομικό σημείο που βρίσκονται τα τραύματα είναι ένα σημείο συμβατό με ασφυξία», συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι είναι συμβατό σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα και με καταθέσεις των γιατρών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share