Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου για την Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Κάτι μου λέει ότι θα...» (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε!

23 Ιουνίου 2022 14:59
«Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου για την Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Κάτι μου λέει ότι θα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο μικροσκόπιο της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, με συγκλονιστικές αποκαλύψεις ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας, με τον Θανάση Κατερινόπουλο να ρίχνει μία «βόμβα» και για την Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Κάτι μου λέει ότι θα ξανακαλέσουν την Δήμητρα Πισπιρίγκου να καταθέσει», τόνισε με νόημα στην εκπομπής, ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1!

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη δημοσιότητα που παίρνει κάθε κίνησή τους, με τον θείο της να φτάνει στο σημείο να τρέχει και να σπρώχνει δημοσιογράφο που έκανε ερωτήσεις στην μητέρα της κατηγορουμένης, Ελένη Λεγάκη. Παράλληλα, όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο να ασκηθούν νέες διώξεις φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Ο άνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα είναι προπονητής φέρεται να είχε ειδοποιησεί πως θα έκανε «σκηνή» στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το γραφείο συμβολαιογράφου, όπου βρέθηκε νωρίτερα η γιαγιά των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Δείτε το βίντεο με τον θείο της Ρούλας να τραβάει και να σπρώχνει τον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share