Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Σε φιλώ γλυκά, Πέτρο μου, χρόνια πολλά» - Τα μηνύματα της 2ης καταγγέλουσας στον Φιλιππίδη και το ερώτημα της Κικής Πακιρτζίδου (Video)

Όλα όσα εξελίσσονται στη δίκη

23 Ιουνίου 2022 13:17
«Σε φιλώ γλυκά, Πέτρο μου, χρόνια πολλά» - Τα μηνύματα της 2ης καταγγέλουσας στον Φιλιππίδη και το ερώτημα της Κικής Πακιρτζίδου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε απευθείας σύνδεση με τα δικαστήρια η Κική Πακιρτζίδου, συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Παράλληλα, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη συνεργασία τους με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στέλνοντάς τον στη φυλακή.

“Η δεύτερη καταγγέλουσα σήμερα δεν μπόρεσε να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα. Πως γίνεται πολλα χρόνια μετά τον υποτιθεμένο βιασμό να στέλνει στον Πέτρο Φιλιππίδη μηνύματα με γλύκα, με αγάπη, να του λέει ‘σε φιλώ γλυκά, Πέτρο μου, χρόνια πολλά’.

«Πέθαναν» τον Πέτρο Φιλιππίδη! «Είναι ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός» - Κόλαφος η δικηγόρος του

«Πέθαναν» τον Πέτρο Φιλιππίδη με τις φήμες να οργιάζουν, την ώρα μάλιστα που είναι σε πλήρη εξέλιξη η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό κατ’εξακολούθηση, αλλά και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. Με αργούς ρυθμούς διεξάγεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, εξαιτίας των συνεχών εντάσεων και διακοπών από τις πλευρές των συνηγόρων των δύο πλευρών.

«Πέθαναν» τον Φιλιππίδη: Οργισμένη απάντηση της δικηγόρου του

Για την ψευδή είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κυριακή Πακιρτζίδου. «Είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος και να είναι και νεκρός», είπε σε οργισμένο ύφος.

«Πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός είναι αθώος, το δικαστήριο του θα ολοκληρωθεί” τόνισε και προανήγγειλε την πρόθεση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά. “Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη», σημείωσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share