Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα πάω εγώ ή εσύ στο παιδί;» - Άλλοθι στην αδερφή της προσπάθησε να δώσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου! (Video)

Οι ερωτήσεις «κλειδιά» & η ανατριχιαστική περιγραφή όταν βρήκε νεκρή την Ίριδα

23 Ιουνίου 2022 08:21
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα πάω εγώ ή εσύ στο παιδί;» - Άλλοθι στην αδερφή της προσπάθησε να δώσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου προσπάθησε να δώσει άλλοθι στην αδελφή της για όσα συνέβησαν στο σπίτι της, το πρωινό που έχασε τη ζωή της η 6 μηνών Ίριδα. Απαντήσεις σε όλα έδωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην μαραθώνια κατάθεσή της που κράτησε πάνω από εννιά ώρες. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ημέρα που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

Όπως είπε, στις 07:30 το πρωί ξύπνησε από κλάμα μωρού και πήγε η αδελφή της, ενώ υποστήριξε ότι «η Ρούλα με ρώτησε αν θα πάει εκείνη ή εγώ στο μωρό». Αυτό φαίνεται να το είπε για να δείξει ότι η αδελφή της δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στο μωρό.

Η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης προσπάθησε να καλύψει την Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη σχέση που είχε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Μαλένας, ενώ οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών ρώτησαν την Δήμητρα Πισπιρίγκου και για την περίπτωση της Τζωρτζίνας. Συγκεκριμένα, για τα γεγονότα που οδήγησαν το παιδί στο νοσοκομείο, προτού υποστεί και την ανακοπή.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πόσα χρόνια θα «φάει» η Ρούλα Πισπιρίγκου αν επιβεβαιωθεί τριπλή δολοφονία

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών. Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια δυσάρεστη υπόθεση.

Παράλληλα, ευθέως και χωρίς περιστροφές ο ειδικός καρδιολόγος, στον οποίον απευθύνθηκαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας, μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και εξηγεί γιατί η περιβόητη διάγνωση της αγενεσίας φλεβόκομβου όχι απλά δεν είναι πιθανή αλλά ούτε καν ρεαλιστική ως αιτία θανάτου για την Ίριδα.

«Είναι πάρα πολύ δυσάρεστη ιστορία. Είναι το μόνο θέμα που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ο Έλληνας ότι μια μάνα μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή σε τρία της παιδιά και όλοι ευχόμαστε να μη συμβαίνει». Ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για περίπτωση μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, για δολοφονίες με δόλο και σχεδιασμό.

Πόσα χρόνια θα «φάει» η Ρούλα Πισπιρίγκου αν επιβεβαιωθεί τριπλή δολοφονία

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στη διάρκεια της ποινής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αν βρεθεί ενοχή για τρεις δολοφονίες, θα λάβει τρεις ισόβιες. Θα εκτίσει πραγματική φυλακή 25 χρόνια. Είναι η οροφή, δεν υπάρχει ποινή μεγαλύτερη από την ισόβια, Ό,τι και να κάνει, αν είναι τρεις ισόβιες, θα κάτσει μέσα 25 χρόνια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share