Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν πήγε με τον φίλο του: Αυτή είναι η ατάκα της μάνας που εξόργισε τον 17χρονο στη Μύκονο

Αιτία για το εEπεισόδιο δεν ήταν το γεγονός πως η μητέρα είχε ερωτική επαφή με συμμαθητή του αλλά μία φράση...

22 Ιουνίου 2022 21:40
Δεν πήγε με τον φίλο του: Αυτή είναι η ατάκα της μάνας που εξόργισε τον 17χρονο στη Μύκονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως στην υπόθεση της Μυκόνου, καθώς ο 17χρονος βανδάλισε το αυτοκίνητο της μητέρας του, μετά τον ξυλοδαρμό της.

Σύμφωνα μάλιστα με ανάρτηση φίλης της μητέρας, ο 17χρονος επιτέθηκε εκ νέου, το βράδυ της Δευτέρας (20/6) και βανδάλισε το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Αιτία για το επεισόδιο δεν ήταν το γεγονός πως η μητέρα είχε ερωτική επαφή με συμμαθητή του αλλά μία φράση…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όλα άλλαξαν, έπειτα από μια κουβέντα της μητέρας, που φέρεται να εξόργισε τον νεαρό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πηγή από την πλευρά της 44χρονης, η ίδια δεν είπε στον γιο της (κάτι που επιβεβαιώνει και ο αδελφός του 17χρονου που ήταν παρών στο περιστατικό) ότι θα ευχόταν να πέθαινε ο πατέρας του («I wish your father died» είναι η φράση που της αποδόθηκε), αλλά κάτι πιο πολύ του τύπου «μην ανησυχείς, ο πατέρας σου δεν πρόκειται να πεθάνει… Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».

Τότε εκείνος της επιτέθηκε με τρεις γροθιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη, και εκείνη να πάρει τη δύσκολη απόφαση, μολονότι πρόκειται για το παιδί της, να απευθυνθεί στις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί, στο σημείο αυτό, ότι τόσο από την πλευρά της μητέρας όσο και του πατέρα, διαψεύδεται κατηγορηματικά η πληροφορία που είδε νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας σε τοπικό μέσο της Μυκόνου και απέδιδε τον ξυλοδαρμό της 44χρονης στο γεγονός ότι συνευρέθηκε ερωτικά με συμμαθητή του 17χρονου γιου της.

Και οι δύο πλευρές πιθανολογούν ότι πρόκειται για άλλη υπόθεση, ενώ πηγές της Αστυνομίας κάνουν λόγο για μία υπόθεση ξυλοδαρμού, δηλώνοντας άγνοια για κάποια άλλη.«Δεν είναι εύκολο για μια μάνα να καταγγείλει το ίδιο της το παιδί και η φίλη μου βασανίστηκε πολύ και έκλαψε πολύ πριν το κάνει» αναφέρει φίλη της 44χρονης στην ανάρτησή της.

Δεν πήγε με τον φίλο του: Αυτή είναι η ατάκα της μάνας που εξόργισε τον 17χρονο στη Μύκονο

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

Αυτό το περιστατικό συνέβη προχθές σε μία πολύ καλή μου φίλη. Δεν την ταγκάρω γιατί θέλω να προστατεύσω και την ίδια αλλά και το παιδί.

Είμαι σίγουρη ότι έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε, αλλά το έκανε. Και επειδή στις περισσότερες των περιπτώσεων μετανιώνουν αλλά το ξανακάνουν και το ξανακάνουν και το ξανακάνουν -ειδικά αν τα πρότυπα που έχουν είναι ανάλογα- χρειάζεται βοήθεια από ειδικό για να μην το επαναλάβει. Κυρίως για να πειστεί οτι σε καμμία περίπτωση δεν σηκώνουμε χέρι να χτυπήσουμε κανέναν, γυναίκα ή άνδρα, όσο θυμωμένοι και αν είμαστε. Επίσης, γιατί θα βρεθούν πολλοί καλοθελητές νταήδες στον δρόμο του που θα του πουν “Καλά έκανες” και δεν πρέπει να τους πιστέψει.

Γιαυτό χρειάστηκε μεγάλη γενναιότητα από τη φίλη μου για να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει. Να καταγγείλει το περιστατικό. Δεν είναι εύκολο για μια μάνα να καταγγείλει το ίδιο της το παιδί και η φίλη μου βασανίστηκε πολύ και έκλαψε πολύ πριν το κάνει.

Αλλα αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Οχι για να τιμωρηθεί ο γιος της αλλά για να βρεί ο ίδιος τον δρόμο του και να καταλάβει ότι τις διαφορές μας δεν τις λύνουμε με ξύλο. Γιατί αύριο μπορεί να είναι η φίλη του, η μελλοντική του γυναίκα και ποιος ξέρει ποιος άλλος ακόμα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για κάθε μία που κακοποείται, από τον γιο, τον αδερφό, τον σύντροφο, τον πατέρα της. Ο μόνος δρόμος για να προστατευθεί η ίδια και να προστατεύσει και εκείνους που αγαπάει.

Και η φίλη μου το αγαπάει πολύ το παιδί της. Να μην έχει κανείς αμφιβολία για αυτό. Είμαι περήφανη για εκείνη και για κάθε γυναίκα που τολμά κάτι τόσο δύσκολο και πιθανά με μεγάλο κόστος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στο τέλος!

Edit: δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά! Από χθες η φίλη μου και αυτό το προφίλ δέχονται σωρεία υβριστικών σχολίων δολοφονίας χαρακτήρα και χθες το βράδυ η φίλη μου δέχτηκε στο σπίτι της νέα επίθεση.

Να γνωρίζουν οι τραμπούκοι, Χρυσαυγίτες φίλοι και περιβάλλον του γιου ότι εμείς μιλάμε τη γλώσσα της δικαιοσύνης και όλα αυτά συγκεντρώνονται για να πράξουμε αναλόγως!

Επίπεδης, να μην μπαίνουν στον κόπο διότι σε αυτό το προφίλ με τραμπούκους και ανθρώπους που δικαιολογούν τη βία ούτε συζητάμε ούτε δεχόμαστε!

Δεν πήγε με τον φίλο του: Αυτή είναι η ατάκα της μάνας που εξόργισε τον 17χρονο στη Μύκονο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share