Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βλέπει και ακούει πολλά...» - Η αντίδραση για τη δήλωση του Δασκαλάκη ότι «συνειδητοποιώ πως η γυναίκα μου δολοφόνησε τα παιδιά μας!»

Τι λέει μέσα από τη φυλακή η 33χρονη

22 Ιουνίου 2022 17:21
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βλέπει και ακούει πολλά...» - Η αντίδραση για τη δήλωση του Δασκαλάκη ότι «συνειδητοποιώ πως η γυναίκα μου δολοφόνησε τα παιδιά μας!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από τη φυλακή, κατέγραψε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος σχετικά με τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη στην οποία ανέφερε πως «συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά».

Μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, η εκπομπή του Mega Live News παρουσίασε δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, με τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα».

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μετέφερε στην ίδια εκπομπή του Μega, σήμερα, την πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη.

«Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι το περιεχόμενο του πορίσματος, το οποίο επίσης δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση.

Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση», λέει χαρακτηριστικά η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δεν πιστεύει πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα στηρίξει νέα κατηγορία εναντίον της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share