Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ψύχραιμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της! Τι είπε για την ημέρα θανάτου της Ίριδας - Η επίμονη ερώτηση των αστυνομικών (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την χθεσινή 10ωρη απολογία της

22 Ιουνίου 2022 16:33
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ψύχραιμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της! Τι είπε για την ημέρα θανάτου της Ίριδας - Η επίμονη ερώτηση των αστυνομικών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα στοιχεία έφερε στο φως η εκπομπή T-live για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη 10ωρη απολογία της Δήμητρας Πισπιρίγκου αλλά και την επίμονη ερώτηση που έκαναν οι αστυνομικοί στην αδερφή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα υποστήριξε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την ημέρα θανάτου της Ίριδας:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ξανά για κατέθεση στην Ευελπίδων; Πώς θα δώσει εξηγήσεις μετά το πόρισμα - σοκ για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για την κατάθεση που αναμένεται να δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/6) η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός επικαλούμενος εισαγγελικές πηγές η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία της 33χρονης ενώπιον των Αρχών. Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα θα μπορέσει να παραδώσει ένα υπόμνημα οπότε αυτό σημαίνει ότι δεν είναι αναγκαστική η παρουσία της στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Όπως τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα συντάξει με τον δικηγόρο της το υπόμνημα και αυτός μπορεί να το παραδώσει στους δύο εισαγγελείς που χειρίζονται στην υπόθεση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share