Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν του χαρίστηκαν - Θεσσαλονίκη: Έκοψαν κλήση για παρκάρισμα σε ΙΧ που του είχαν κλέψει τις ρόδες (video)

Δύο σοκ σε... ένα για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου

22 Ιουνίου 2022 14:33
Δεν του χαρίστηκαν - Θεσσαλονίκη: Έκοψαν κλήση για παρκάρισμα σε ΙΧ που του είχαν κλέψει τις ρόδες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός της ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου όχι μόνο βρήκε το αμάξι του χωρίς ρόδες, αλλά η Δημοτική Αστυνομία του είχε κόψει παρ’ όλ’ αυτά και κλήση για παράνομη στάθμευση.

Συγκεκριμένα, η σπείρα που κλέβει ζαντολάστιχα έδρασε κατά τις νυχτερινές ώρες, αφαιρώντας τις ρόδες του οχήματος. Σοκαρισμένος, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το περιστατικό και προχώρησε στην υποβολή μήνυσης κατ' αγνώστων. Ωστόσο, αν και δεν είχε λάστιχα, η Δημοτική Αστυνομία του έκοψε και κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

αυτοκινητο-θεσσαλονικη

Πάντως για του λόγου το αληθές, κλήσεις βεβαιώθηκαν και σε όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα επί του πεζοδρομίου στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες θύμα παρόμοιας κλοπής είχε πέσει και αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης, που βρήκε κι αυτός το αμάξι του χωρίς ρόδες.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, είχε αναφέρει πως: "Το Σάββατο το πρωί με ενημέρωσε φίλη μου ότι κάτι δεν πάει καλά με το αμάξι μου.... Η εικόνα που αντικρίσαμε με την γυναίκα μου ήταν αποκαρδιωτική. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους γιατί πρόκειται περί σπείρας", προειδοποιώντας τους πολίτες της περιοχής για τη δράση της συμμορίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share