Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Ξεχειλίζει η οργή με τις νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν η ίδια έλεγε στον Άγιο Βασίλη πως η Τζωρτζίνα δεν ήταν καλό παιδί! (video)

Ενώ ντυμένος με τα κόκκινα και γενειάδα

21 Ιουνίου 2022 14:50
Ξεχειλίζει η οργή με τις νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν η ίδια έλεγε στον Άγιο Βασίλη πως η Τζωρτζίνα δεν ήταν καλό παιδί! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2018 στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, όταν η Τζωρτζίνα και η Μαλένα είδαν στο σαλόνι του σπιτιού τους τον Άγιο Βασίλη. Τα κοριτσάκια τον υποδέχτηκαν με επιφωνήματα χαράς και η Τζωρτζίνα άκουσε τότε την Ρούλα Πισπιρίγκου να του λέει πως δεν ήταν καλό παιδί…

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που προέβαλε η εκπομπή Το Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης ντυμένος Άγιος Βασίλης πήγε δώρα στις κόρες του. Όταν όμως πήγε να δώσει το δώρο της Τζωρτζίνας, τη ρώτησε αν ήταν καλό παιδί για να απαντήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου «όχι».

Δείτε επίσης: Ξεσπάθωσε ο Κατερινόπουλος: «Ίριδα και Τζωρτζίνα θα μπορούσαν να έχουν σωθεί - Η Ρούλα μπορεί να πει πως το ένα παιδί σκότωσε το άλλο» (video)

Ο διάλογος:

  • Ρούλα: Ασ’ τον σάκο σου Αγιε Βασίλη γιατί είσαι κουρασμ…
  • Μάνος: Ησουν καλό παιδί; (στην Τζωρτζίνα)
  • Ρούλα: Οχι!
  • Τζωρτζίνα: Ναι!
  • Ρούλα: Ησουνα;
  • Τζωρτζίνα: Ναι…
  • Μάνος: Εγώ είδα ότι δεν ήσουν καλό παιδί…

Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζίνα εξέπνευσε στις 29 Ιανουαρίου 2022. Είχε μείνει τετραπληγική μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη το 2021 ενώ νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 9χρονη δηλητηριάστηκε με κεταμίνη που της χορήγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων. Η μητέρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Μαλένα εξέπνευσε τις 13 Απριλίου 2019 ενώ νοσηλευόταν στο ογκολογικό του Παίδων «Ελπίδα». Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα το παιδί υπέστη ασφυκτικό θάνατο και θεωρείται πως κάποιος το σκότωσε.

Η Ιριδα γεννήθηκε μετά τον θάνατο της Μαλένας και στις 21 Μαρτίου 2021, σε ηλικία 6 μηνών, βρέθηκε νεκρή στην κούνια της. Σύμφωνα με το πόρισμα το παιδί υπέστη ασφυκτικό θάνατο από το ανθρώπινο χέρι που κρατούσε το πανάκι που το 6 μηνών βρέφος βύζαινε στον ύπνο του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για Μαλένα και Ιριδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share