Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ξεσπάθωσε ο Κατερινόπουλος: «Ίριδα και Τζωρτζίνα θα μπορούσαν να έχουν σωθεί - Η Ρούλα μπορεί να πει πως το ένα παιδί σκότωσε το άλλο» (video)

Δε μάσησε τα λόγια του για ακόμη μία φορά

21 Ιουνίου 2022 14:33
Ξεσπάθωσε ο Κατερινόπουλος: «Ίριδα και Τζωρτζίνα θα μπορούσαν να έχουν σωθεί - Η Ρούλα μπορεί να πει πως το ένα παιδί σκότωσε το άλλο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις της υπόθεσης στην Πάτρα είναι ραγδαίες μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που δείχνει βίαιο ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο STAR, ξέσπασε.

Όπως είπε «η Τζωρτζίνα μίλησε με τον θάνατό της. Αν στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση είχε γίνει κλινική συνεκτίμηση της κατάστασης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν ηπατικά ένζυμα, δεν υπήρχαν φλεγμονές. Αν είχαν γίνει όλα αυτά σίγουρα θα πήγαιναν σε μία δεύτερη εκτίμηση και θα είχαν σωθεί τα άλλα δύο παιδιά, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Στην Ίριδα τα λάθη ήταν τραγικά. Και ο Μάνος τι έκανε; Τη ζωή του. Και η Ρούλα τι έκανε; Τη δική της ζωή και τις δικές της δηλώσεις. Και η γιαγιά με την αδελφή τι έκαναν; Τα μαλλιά για να βγουν στις κάμερες. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο πλέον, αλλά τα επαναλαμβανόμενα λάθη κάτι κρύβουν… Να το αποτέλεσμα με το πόρισμα».

Ξέσπασμα Κατερίνας Καινούργιου on air κατά Μάνου Δασκαλάκη: «Τώρα κρύβεται και κάνει την πάπια - Έπρεπε να την πληρώσει»

Στην ΓΑΔΑ καταθέτει σήμερα εκτάκτως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ύστερα από το πόρισμα που βγήκε χθες και ανέφερε πως η Μαλένα και η Ίριδα – τα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου – πέθαναν με ασφυκτικό τρόπο.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφεραν την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο 30χρονος πατέρας δεν είχε καταλάβει ότι τα παιδιά του είχαν δολοφονηθεί.

«Προφανώς και ο Μάνος Δασκαλάκης θα μιλήσει για το πόρισμα. Είναι πρώιμο αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο δικηγόρος του 30χρονου πατέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε ξέσπασε: «Μιλάμε για τόσο βλάκα; Συγγνώμη τώρα θα το πω πολύ απλά. Τρία παιδιά να τα έχει δολοφονήσει – τα δύο με τα χέρια – και το άλλο όπως έφυγε και να μην έχει καταλάβει τίποτα; Και τώρα κρύβεται και κάνει πάπια; Θα πρέπει και αυτός να την πληρώσει.

Τι άντρας είναι αυτός; Δύο άνθρωποι ήταν μέσα η Ρούλα και η Δήμητρα, ποιος το έκανε; Το φάντασμα; Και αυτός μπήκε μέσα και δεν κατάλαβε τίποτα; Και κρύβεται τώρα; Αρκετό κουτόχορτο φάγαμε τόσο καιρό. Βγαίνει ένα πόρισμα που μιλάει για δολοφονία και ένας πατέρας είναι άφαντος και πέφτει από τα σύννεφα και δεν εμφανίζεται πουθενά. Κάτσε ρε δεν είχες καταλάβει τίποτα; Τίποτα;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share