Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο λιμάνι του Βόλου: Πέθανε ναυτικός που κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους του

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και ισχυρό πόνο στο στήθος

21 Ιουνίου 2022 14:13
Τραγωδία στο λιμάνι του Βόλου: Πέθανε ναυτικός που κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 50χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου, όταν κατά την ώρα της εργασίας του έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια δεκάδων συναδέλφων του.

Ο άτυχος άνδρας από τη Συρία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εργαζόταν σε φορτηγό πλοίο στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου που εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το σκραπ για να προωθηθεί σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής.

Δείτε επίσης: Απόφαση "σταθμός" από το Υπουργείο Υγείας - Δημιουργείται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Λάρισα

Όπως έγινε γνωστό ο 50χρονος Σύριος αισθάνθηκε αδιαθεσία, είπε στους συναδέλφους του ότι αισθάνεται ισχυρό πόνο στο στήθος και κατέρρευσε.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, αφού το πλοίο διέθετε απινιδωτή και λιμενικοί έσπευσαν σε ελάχιστο χρόνο για να βοηθήσουν, μαζί με γιατρό και διασώστες του ΕΚΑΒ. Όμως δεν τα κατάφεραν και παρά την άμεση διασωλήνωσή του μεταφέρθηκε νεκρός στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου.

Ξύπνησαν μνήμες... Κωσταλέξι στην Λάρισα: Γυναίκα είχε να βγει από το σπίτι της 42 χρόνια - Αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της

Ο θάνατος μίας 76χρονης στη Λάρισα αποκάλυψε μία δραματική οικογενειακή ιστορία. Η 51χρονη κόρη της γυναίκας είχε να βγει από το σπίτι 42 ολόκληρα χρόνια! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Την 76χρονη εντόπισε συγγενής και από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ένα οικογενειακό μυστικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, η 51χρονη κόρη της γυναίκας είχε να βγει από το σπίτι από την ηλικία των 9 ετών, από τότε που ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης του Δημοτικού.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου κλήθηκε να διερευνήσει τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης η οποία έχει αντίληψη της κατάστασης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη.

Ο θάνατος της 76χρονης

Από το αστυνομικό τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκει­μένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η 76χρονη στις 7:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (11/6) βρέθηκε νεκρή στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βε­βαίωσε τον θάνατο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share