Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέος αδιανόητος θάνατος νεαρής κοπέλας - Τραγωδία στο Παγκράτι: 20χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Ερευνώνται οι λόγοι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της

21 Ιουνίου 2022 12:17
Νέος αδιανόητος θάνατος νεαρής κοπέλας - Τραγωδία στο Παγκράτι: 20χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε
Πηγή φωτογραφίας: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε κοπέλα μόλις 20 ετών στο Παγκράτι το πρωί της Τρίτης (21/6).

Από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία έπεσε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και σκοτώθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε στο Παγκράτι.

Δείτε επίσης: Aμετανόητος ο προπονητής ιστιοπλοΐας - Σάλος με τις προκλητικές του δηλώσεις: «Βιαστής ποτέ, αθεράπευτα ρομαντικός - Βγες έξω υπερήφανος πατέρα» (video)

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις ενώ ερευνώνται οι λόγοι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η κοπέλα έχασε τη ζωή της.

εκαβ-θανατοσ
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Φρίκη δίχως τελειωμό με τους βιασμούς στη χώρα: Σοκάρει η καταγγελία 19χρονης στη Σκιάθο - Ποινική δίωξη σε 25χρονο

Μία 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, το περασμένο Σάββατο (18/6), σε μπαρ της Σκιάθου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, η νεαρή, σύμφωνα με καταγγελία, έπεσε θύμα βιασμού σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής από 25χρονο Αθηναίο, που βρισκόταν και εκείνος στο νησί για αναψυχή.

Σύμφωνα με την καταγγελία το συμβάν σημειώθηκε το τελευταίο βράδυ της παραμονής της στο νησί. Από την πλευρά του ο δράστης αρνείται την κατηγορία. Επισημαίνει πως υπήρχε φλερτ με την παθούσα και πήγαν στην τουαλέτα με τη θέλησή της. Μετά την καταγγελία η 19χρονη έφυγε από την Σκιάθο όπως και οι φίλοι της, που είναι βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση.

Η καταγγελία της 19χρονης

Η νεαρή Σουηδή λέει πως ενώ διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες σε κλαμπ και φλέρταραν, συναντήθηκε με τη θέλησή της με τον δράστη, στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου, αλλά όταν εκείνη θέλησε να φύγει και να μην ολοκληρωθεί η συνουσία, εκείνος κλείδωσε την πόρτα και προχώρησε σε πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η ίδια μίλησε για το περιστατικό στους φίλους της, δύο Σουηδούς, σύμφωνα με την καταγγελία, και οι τελευταίοι ζήτησαν τον λόγο από τους φίλους του 25χρονου, τρεις Έλληνες που διασκέδαζαν επίσης στο νησί περνώντας στη Σκιάθο την πρώτη μέρα των διακοπών τους.

Εντούτοις, οι φίλοι του δράστη τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν, όπως κατήγγειλαν οι παθόντες. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου προχώρησε στη σύλληψη τόσο του δράστη, όσο και των φίλων του. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος του 25χρονου ποινική δίωξη για βιασμό και ασελγείς πράξεις και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα Τρίτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share