Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Κρατηθείτε: Το ποσό-μαμούθ που κοστίζει η βίλα Τράγκα για 3 διανυκτερεύσεις

Ο δημοσιογράφος την παραχώρησε στην Μαρία Καρρά

21 Ιουνίου 2022 12:12
Κρατηθείτε: Το ποσό-μαμούθ που κοστίζει η βίλα Τράγκα για 3 διανυκτερεύσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ακριβότερες περιοχές του κόσμου… ζαλίζουν.

Ο δημοσιογράφος είχε μία βίλα στη Νίκαια της Γαλλίας. Το συγκεκριμένο ακίνητο διατίθεται προς ενοικίαση και στη διαθήκη του ο Γιώργος Τράγκας το παραχώρησε στη Μαρία Καρρά.

Σύμφωνα με τον ALPHA, η βίλα είναι προς ενοικίαση σε ιστοσελίδα. Στην επίμαχη ανάρτηση, η Μαρία Καρρά, ως οικοδέσποινα της βίλας, γράφει γι’ αυτή: «Κατά τη διάρκεια του πρώτου μας ταξιδιού στη Νότια Γαλλία ερωτευτήκαμε την περιοχή. Γαλάζια θάλασσα, γαλάζιος ουρανός, χώροι πρασίνου παντού γύρω μας, μια πόλη φιλική προς τα κατοικίδια, ωραίοι χαμογελαστοί άνθρωποι και πάνω από όλα υπέροχη γαλλική μεσογειακή κουζίνα. Μας έκλεψε την καρδιά από την αρχή».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μείνουν στην πολυτελέστατη βίλα του εκδότη αν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για μία διανυκτέρευση πάνω από 1.200 ευρώ. Όσο για τη διαθεσιμότητα, η βίλα είναι κλεισμένη σχεδόν για όλο το καλοκαίρι με μόνο ελάχιστες ημέρες του Αυγούστου να μένουν ελεύθερες προς ενοικίαση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής. Το πολυτελές κατάλυμα νοικιάζεται για διαστήματα μεγαλύτερα από τρεις ημέρες και αυτή τη στιγμή ελεύθερα για το φετινό καλοκαίρι φαίνονται μόνο δύο τριήμερα εντός Αυγούστου. Η διαμονή δύο ατόμων για μόλις τρεις διανυκτερεύσεις κοστίζει 3.432 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share