Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξύπνησαν μνήμες... Κωσταλέξι στην Λάρισα: Γυναίκα είχε να βγει από το σπίτι της 42 χρόνια - Αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η 76χρονη μητέρα της βρέθηκε νεκρή έξω από το σπίτι

21 Ιουνίου 2022 09:52
Ξύπνησαν μνήμες... Κωσταλέξι στην Λάρισα: Γυναίκα είχε να βγει από το σπίτι της 42 χρόνια - Αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος μίας 76χρονης στη Λάρισα αποκάλυψε μία δραματική οικογενειακή ιστορία. Η 51χρονη κόρη της γυναίκας είχε να βγει από το σπίτι 42 ολόκληρα χρόνια! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Δείτε επίσης: Απόφαση "σταθμός" από το Υπουργείο Υγείας - Δημιουργείται Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Λάρισα

Την 76χρονη εντόπισε συγγενής και από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ένα οικογενειακό μυστικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, η 51χρονη κόρη της γυναίκας είχε να βγει από το σπίτι από την ηλικία των 9 ετών, από τότε που ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης του Δημοτικού.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου κλήθηκε να διερευνήσει τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης η οποία έχει αντίληψη της κατάστασης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη.

αστυνομια-περιπολικο
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο θάνατος της 76χρονης

Από το αστυνομικό τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκει­μένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η 76χρονη στις 7:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (11/6) βρέθηκε νεκρή στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την αστυνομία αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βε­βαίωσε τον θάνατο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share