Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μάνος Δασκαλάκης: Τι κατέθεσε ο πατέρας του; - Ποιά κρίσιμη ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει (video)

Συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενών του ζευγαριού Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη

20 Ιουνίου 2022 15:06
Μάνος Δασκαλάκης: Τι κατέθεσε ο πατέρας του; - Ποιά κρίσιμη ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει (video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς έχει παραδοθεί στις αρχές το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Μαλένα και την Ίριδα, που σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται σε εγκληματική ενέργεια. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι καταθέσεις των συγγενικών προσώπων του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου προκειμένου να φωτιστούν όλες οι πλευρές της υπόθεσης. Ενώ, λίγο νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η κατάθεση τη μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τι κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου ρωτήθηκε κατά κύριο λόγο για τις σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα παιδιά της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο παππούς των κοριτσιών κατέθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία αξιοπρεπής μητέρα, υπό την έννοια ότι φρόντιζε και πρόσεχε τα παιδιά της και ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος από το περιβάλλον του είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο.

Ακόμα ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρούσε αυτός και η σύζυγός του με τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, και απάντησε ότι ήταν καλές αλλά τυπικές.

Η κρίσιμη ερώτηση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει μία κρίσιμη ερώτηση που θα τεθεί σε όσους καλούνται να καταθέσουν. Αυτή αφορά τον θάνατο της Ίριδας και συγκεκριμένα το ποιος ή ποιοι βρίσκονταν στο σπίτι όταν το παιδί βρέθηκε νεκρό.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα καταθέσουν είναι και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές εάν προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο από την ανακριτική διαδικασία ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει σε δεύτερη φάση ως ύποπτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share