Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτα «καρφιά» Ουζουνίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είδα φόβο και τρομοκρατία που δεν μου άρεσε καθόλου – Έφυγα από την πρόβα» (video)

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Δημήτρη Λιγνάδη

20 Ιουνίου 2022 12:17
Απίστευτα «καρφιά» Ουζουνίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είδα φόβο και τρομοκρατία που δεν μου άρεσε καθόλου – Έφυγα από την πρόβα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Ελένη Ουζουνίδου μίλησε στο Πρωινό, με αφορμή την επιστολή τον 343 προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό χώρο κατά του Αλέξη Κούγια για τη δίκη Λιγνάδη. Ακόμη, αναφέρθηκε και στο πώς ένιωσε όταν άκουσε τις καταγγελίες για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ αποκάλυψε πώς μία επιθετική συμπεριφορά από τον Πέτρο Φιλιππίδη την έκανε να αποχωρήσει από την πρόβα της παράστασης.

«Είχε χαρεί το μεγαλύτερο κομμάτι του καλλιτεχνικού χώρου, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης έγινε διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο, ένας νέος άνθρωπος, ξέραμε ότι είναι εγγράμματος και ότι ήρθε για καλό. Εξεπλάγην όταν άκουσα για τις καταγγελίες, αλλά μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Ξανά σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό – Αύξηση «μαμούθ» στην αξία του ακινήτου (video)

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί σε μία θεατρική παράσταση, η Ελένη Ουζουνίδου σημείωσε πως «η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Με σκηνοθέτησε μία φορά, αλλά έβλεπα ότι είχε υπερβολικές αντιδράσεις και του έβγαινε ένας θυμός και μία περίεργη και έντονη συμπεριφορά σε άλλους ανθρώπους. Θυμάμαι μία φορά ότι σηκώθηκα και έφυγα από την πρόβα. Είδα φόβο και μία τρομοκρατία που δε μου άρεσε καθόλου. Το εντόπισα, το είπα και σηκώθηκα κι έφυγα από την πρόβα.

Τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχαν φτάσει στα αφτιά μου. Επειδή γνωρίζω τις κοπέλες που είναι τα θύματα, καταλαβαίνω ότι κάτι έχει γίνει. Έχω μιλήσει μαζί τους και μου περιέγραψαν με λεπτομέρειες τα συμβάντα».

«Βόμβες» από την «Εύα» του 50-50: «Όσες φορές συναντήθηκα με τον Φιλιππίδη...»

Η Δήμητρα Στογιάννη, η τηλεοπτική Εύα από την τηλεοπτική σειρά «50-50» αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στη συνεργασία του. Η ηθοποιός, που υποδυόταν την κόρη του Σάκη Μπουλά στην πετυχημένη σειρά, μίλησε στο Love it για τις εντυπώσεις που τις άφησε η επαγγελματική του συνεύρεση, την ώρα μάλιστα που είναι σε πλήρη εξέλιξη η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό κατ’εξακολούθηση, αλλά και δύο απόπειρες βιασμού εις βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

«Εγώ με τον κύριο Φιλιππίδη δεν είχα πολλές σκηνές, κυρίως έπαιζα με τον κύριο Μπουλά, την κυρία Βάνα…όσες φορές συναντηθήκαμε ήταν πάρα πολύ επαγγελματίας, όλοι ήταν επαγγελματίες. Αλλά θα μου πεις ήμασταν σε έναν χώρο προστατευμένο, είχαμε έναν σκηνοθέτη, που μας είχε όλους αδελφοποιημένους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share