Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/6)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

19 Ιουνίου 2022 07:22
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19/6)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Κυριακή 19/6! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του Open "Τώρα ό,τι συμβαίνει".

Ενώ, εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/6) ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς στην περιοχή του Πύργου. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Καιρός σήμερα 19/6: Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας! Οι περιοχές που θα επηρεαστούν - Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καιρός σήμερα 19/6: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιλαμβάνει το σκηνικό του καιρού σε αρκετές περιοχές της χώρας για σήμερα Κυριακή (19/6), με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Παράλληλα, μικρή πτώση αναμένεται να σημειωθεί στον υδράργυρο, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και την κακοκαιρία Genesis να έχει αφήσει τις προηγούμενες ημέρες το σημάδι της σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας.

Από τι μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα τοπικά θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν σημαντικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 31, στην Ήπειρο από 15 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 29 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι εντάσεων 4-5 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα παρουσιάσουν εξασθένηση.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια του νομού θα είναι πυκνότερες, όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στα ανατολικά του νομού 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με σημαντική πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Με άστατο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα

Για σήμερα Κυριακή, η μέρα ξεκινάει με μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share