Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Πάτρα: «Χαράχτηκε βαθιά στις καρδιές μας η απώλειά της» - Συγκλονίζει η ανακοίνωση του διευθυντή του σχολείου της Τζωρτζίνας (video)

Μαθητές και δάσκαλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον θάνατό της

17 Ιουνίου 2022 13:43
Πάτρα: «Χαράχτηκε βαθιά στις καρδιές μας η απώλειά της» - Συγκλονίζει η ανακοίνωση του διευθυντή του σχολείου της Τζωρτζίνας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακοίνωση εξέδωσε το σχολείο όπου πήγαινε η 9χρονη Τζωρτζίνα στην Πάτρα, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Όπως μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό», ο διευθυντής του σχολείου, οι δάσκαλοι αλλά και οι μαθητές είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου - Πέταγε «υπονοούμενα» τρεις μήνες πριν από τον θάνατο της Μαλένας: «Αυτή τη γυναίκα... να τη φοβάσαι!» (video)

«Η περίοδος όπου αφήνουμε στη μνήμη του παρελθόντος στιγματίστηκε και χαράχτηκε βαθιά στις καρδιές μας από την απώλεια μίας μαθήτριάς μας, της Τζωρτζίνας και τα όσα ακολούθησαν με την ποινική διερεύνηση του θέματος που ταλαιπώρησαν ψυχικά παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου.

Με τη σκέψη μας σε όλους τους παρόντες, θέλουμε να αναγεννηθεί η διάθεσή μας και να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβρη…» αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης που υπογράφει ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου στην Πάτρα.

Στην εισαγγελία της πόλης κατέληξε η τσάντα της Τζωρτζίνας: Δεν έγιναν δεκτά τα στοιχεία - «Ανατροπή» με την κεταμίνη στα ούρα!

Στην εισαγγελία της Πάτρας κατέληξε εν τέλει η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας την οποία περιέφερε για δυο-τρεις ημέρες ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ο οποίος νωρίτερα την είχε αφαιρέσει από το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα στην Πάτρα.

Όπως αναμενόταν η 18η τακτική ανακρίτρια δεν έκανε δεκτή την τσάντα αλλά και τα στοιχεία (ζωγραφιές, κτλ) που βρίσκονταν σε αυτή καθώς η κίνηση του κ. Θεοδωρόπουλου ακύρωσε τα όποια αποδεικτικά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz η κυρία Σαλλαπα διαβίβασε την τσάντα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία λόγο αναρμοδιότητας έστειλε την τσάντα στην εισαγγελία της Πάτρας.

Η τοπική εισαγγελική Αρχή καλείται πλέον να διερευνήσει κατά πόσο ο δικηγόρος διέπραξε ποινικό αδίκημα, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Θεοδωρόπουλου έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη και από την Δήμητρα Πισπιρίγκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share