Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πάτρα - Στην εισαγγελία της πόλης κατέληξε η τσάντα της Τζωρτζίνας: Δεν έγιναν δεκτά τα στοιχεία - «Ανατροπή» με την κεταμίνη στα ούρα! (video)

Πως η κίνηση του κ. Θεοδωρόπουλου ακύρωσε τα όποια αποδεικτικά στοιχεία

17 Ιουνίου 2022 11:24
Πάτρα - Στην εισαγγελία της πόλης κατέληξε η τσάντα της Τζωρτζίνας: Δεν έγιναν δεκτά τα στοιχεία - «Ανατροπή» με την κεταμίνη στα ούρα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εισαγγελία της Πάτρας κατέληξε εν τέλει η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας την οποία περιέφερε για δυο-τρεις ημέρες ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ο οποίος νωρίτερα την είχε αφαιρέσει από το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου - Πέταγε «υπονοούμενα» τρεις μήνες πριν από τον θάνατο της Μαλένας: «Αυτή τη γυναίκα... να τη φοβάσαι!» (video)

Όπως αναμενόταν η 18η τακτική ανακρίτρια δεν έκανε δεκτή την τσάντα αλλά και τα στοιχεία (ζωγραφιές, κτλ) που βρίσκονταν σε αυτή καθώς η κίνηση του κ. Θεοδωρόπουλου ακύρωσε τα όποια αποδεικτικά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz η κυρία Σαλλαπα διαβίβασε την τσάντα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία λόγο αναρμοδιότητας έστειλε την τσάντα στην εισαγγελία της Πάτρας.

Η τοπική εισαγγελική Αρχή καλείται πλέον να διερευνήσει κατά πόσο ο δικηγόρος διέπραξε ποινικό αδίκημα, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Θεοδωρόπουλου έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη και από την Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Θάνατος Τζωρτζίνας: «Ανατροπή» με την κεταμίνη στα ούρα!

Νέα «ανατροπή» των μέχρι δεδομένων – στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη με κατηγορούμενη τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου – καταγράφεται στα επίσημα έγγραφα της δικαιοσύνης και μάλιστα πάνω στο επίμαχο θέμα της θανατηφόρας κεταμίνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στη εξέταση που έγινε στο αίμα της 9χρονης – σε Εργαστήριο των Αθηνών κατά παραγγελία της αρμόδιας Ανακρίτριας – δεν εντοπίστηκε μεταβολίτης της κεταμίνης στα ούρα!

Αντιθέτως, ο μεταβολίτης είχε εντοπιστεί στην εξέταση που είχε -σε προγενέστερο χρόνο- διενεργηθεί από τον καθηγητή Ράικο στο Ειδικό Εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, με την μετέπειτα υποσημείωση ότι… «η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας επιβεβαιώνεται ξεκάθαρα», οπότε προκύπτει πως κάποιος τη χορήγησε, ενώ αυτή νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Το νέο στοιχείο χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα σοβαρό», αφού δίνει «πάτημα» στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης να θέσει υπό αμφισβήτηση τα αποτελέσματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και να ενισχύσει την προσφυγή του δικηγόρου της Πισπιρίγκου, Οθωνα Παπαδόπουλου, κατά της απορριπτικής απόφασης της Ανακρίτριας, για επενεξέταση του δείγματος με την κεταμίνη στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, πολύ δε περισσότερο αφού ο εκεί διευθυντής του – καθηγητής Τοξικολογίας Τσατσάκης, δείχνει να διαφωνεί με τη μεθοδολογία του συναδέλφου του Ράικου στο ΑΠΘ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share