Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μεγάλο «γιατί» στην Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής – Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» (video)

Τα πρώτα ευρήματα έδειξαν ανακοπή άγνωστης αιτίας

17 Ιουνίου 2022 08:58
Το μεγάλο «γιατί» στην Κρήτη για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής – Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα (17/6) στα Παλαιά Ρούματα Χανίων συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 22χρονη φοιτήτρια Γεωργία, που έχασε την ζωή της την ώρα της προπόνησης της στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ένα μεγάλο «γιατί» βασανίζει τους φίλους και τους συγγενείς της.

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας με την θεία της πάντως να μην μπορεί να καταλάβει πως με εξετάσεις καθαρές φεύγει έτσι αναπάντεχα ένα υγιέστατο 22χρονο κορίτσι, αθλήτρια στίβου.

Δείτε επίσης: Κομοτηνή: Τι έδειξε η νεκροψία για την 22χρονη Γεωργία που «έσβησε» ξαφνικά την ώρα της προπόνησης (video)

«Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» ανέφερε θεία της 22χρονης. Απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας, που αυτό το διάστημα διένυε την πιεστική περίοδο της εξεταστικής.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν» τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ήθελε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Συγκλονίζουν τα όσα είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή της λίγες μέρες πριν.

«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση» υποστήριξε συγγενής της 22χρονης.

Η Γεωργία όμως δεν γύρισε ποτέ. Η καρδιά της την πρόδωσε και «έσβησε» στο ταρτάν στίβου, που τόσο λάτρευε. Η σορός της αδικοχαμένης φοιτήτριας έχει φτάσει στην Κρήτη από την Κομοτηνή και την Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share