Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Γιατροί και νοσηλευτές καταθέτουν για τις αμυχές στα πρόσωπα της Μαλένας και της Ίριδας - Το πρόσωπο «κλειδί» (Video)

Νέα στοιχεία στην υπόθεση θρίλερ

16 Ιουνίου 2022 15:26
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Γιατροί και νοσηλευτές καταθέτουν για τις αμυχές στα πρόσωπα της Μαλένας και της Ίριδας - Το πρόσωπο «κλειδί» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ώρα της αλήθειας για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φαίνεται πως έφτασε καθώς συμπληρώθηκε το παζλ που θα φέρνει τις πολυπόθητες απαντήσεις.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Ρούλα Κουσκουρή για το πρόσωπο «κλειδί» που θα καταθέσει σήμερα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Παράλληλα, στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στη ΓΑΔΑ κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από το κτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κόλαφος η κατάθεση της Αγγελικής Τσιολά για τον θάνατο της Ίριδας - «Ο φλεβόκομβος δεν αποτελεί...»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Για περισσότερες από πέντε ώρες κατέθεσε εχτές σε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που βρίσκεται στην Πάτρα η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας, Αγγελική Τσιόλα.

Η κυρία Τσιόλα είναι η ιατροδικαστής η οποία πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στην άτυχη Ίριδα η οποία κατέληξε μέσα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου τον Μάρτιο του 2021 παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου και της αδερφής της Δήμητρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz η κατάθεση της κυρίας Τσιόλα ήταν καταλυτική προκειμένου οι Αρχές να έχουν μια σαφή εικόνα για την ακριβή αιτία θανάτου του βρέφους.

Σημειώνεται ότι όπως έχει ήδη αποκαλύψει το eReportaz μέσω δυο επιστολών-αναφορών της στην εισαγγελία και στις ανακριτικές Αρχές η αρμόδια Ιατροδικαστης είχε ουσιαστικά αποκαλύψει ότι η Ίριδα δεν κατέληξε από παθολογικά αιτία και δη από αγενεσία φλεβόκομβου όπως είχε γνωματεύσει η παθολογοανατομος, Αντιγονη Μητσέλου.

Ουσιαστικά η Ιατροδικαστής μέσω των εγγράφων και αποκαλύψαμε η κυρία Τσιόλα επεσήμανε ότι εκείνη προκάλεσε την κινητοποίηση των εισαγγελικών Αρχών της Πάτρας αμέσως μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας ζητώντας να υπάρξει μια διεξοδική έρευνα των αιτιών θανάτων των τριών παιδιών μετά και την κατάληξη της γενετικής έρευνας η οποία αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε κάποιο σπανιότατο γονίδιο το οποίο ενδεχομένως ευθυνόταν για τους αιφνίδιους θανάτους.

Η κατάθεση της κυρίας Τσιόλα ξεκίνησε γύρω στις 10 το πρωί και πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα. Διήρκησε περισσότερες από πέντε ώρες και κατά πληροφορίες ένωσε τα κομμάτια του παζλ που έλειπαν για την αποκάλυψη του εγκλήματος (και δη της ασφυξίας) που προκάλεσε ένα η περισσότερα πρόσωπα στην άτυχη Ίριδα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η έμπειρη Ιατροδικαστής κατέθεσε και για το διαβόητο κηλιδωμένο πανάκι το οποίο παραδόθηκε εκ των υστέρων στις Αρχές και δυο μήνες μετά τον θάνατο της Ίριδας η κατηγορούμενη το ζητούσε πίσω επικαλούμενη ότι είδε ένα κακό όνειρο.

Σημειώνεται ότι μετά και την κατάθεση Τσιόλα η εισαγγελία έχει συνθέσει όλο το παζλ και το μόνο που αναμένει είναι το πόρισμα των κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρηα το οποίο θα παραδοθεί τις προσεχείς ημέρες και θα αποκαλύψει τα νέα εγκλήματα της Πισπιρίγκου σε Μαλένα και Ίριδα.

Παράλληλα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα και εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει τα εκκωφαντικά λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία έμελλε να γίνουν μαζεμένα στην πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share