Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα: Το μυστήριο με τα 78 εκατ. ευρώ μετρητά που κρύβει η χήρα του!

Της τα άφησε... σε μαύρες σακούλες και ο εισαγγελέας την έβαλε στο μάτι

15 Ιουνίου 2022 17:05
«Σεισμός» για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα: Το μυστήριο με τα 78 εκατ. ευρώ μετρητά που κρύβει η χήρα του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αποκαλύψεις για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα δε σταματούν να έρχονται, με τα ποσά που απέκτησε να προκαλούν ίλιγγο και τον τρόπο, που ήρθαν στην κατοχή του, να είναι σοκαριστικός, όπως έγιναν όλα γνωστά από την Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων.

Μπορεί να έχουν περάσει έξι μήνες από το θάνατό του, αλλά το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, κάτι που θέλει να αποποιηθεί, μαζί με την περιουσία, ο γιος του, Φρέντυ. Στην ίδια θέση, όμως, δε βρίσκονται η χήρα του Τράγκα, Μαρία Καρρά, όπως και ο γιος του, Γιάννης.

Η δύσκολη θέση της Μαρίας Καρρά και τα χρήματα που της άφησε σε σακούλες

Η πρώτη, ειδικά, καλείται να αποδείξει πως όσα βρίσκονται στην κατοχή της, από ακίνητα μέχρι ράβδους χρυσού και μετρητά, είναι απολύτως νόμιμα. Αυτός είναι και ο λόγος, που η Καρρά ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας στο τηλέφωνο με τον Γιάννη Τράγκα, αφού αν δεχθεί να γίνει αποδέκτης της τεράστιας περιουσίας, θα δεχθεί τις αντίστοιχες συνέπειες.

Yes Magazine Μαρία Καρρά και περιουσία Γιώργου Τράγκα

Σύμφωνα, πάντως, με το «Yes Magazine», η ίδια φαίνεται να διατηρεί κρυφά γύρω στα 78 εκατομμύρια ευρώ σε μαύρες σακούλες, τα οποία τις άφησε ο Γιώργος Τράγκας. Ο εισαγγελέας δείχνει να έχει βάλει στο μάτι την κληρονομιά που της έχει αφήσει, μαζί με τους γιους του, και αναμένεται να φανεί σύντομα ποιος θα είναι ο ρόλος της στη συνέχεια και την κατάληξη αυτής της ιστορίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share