Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κορυφαίος Υπουργός έφερνε μαύρες σακούλες με χρήματα...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις Πάρη Κουρτζίδη για τον Γιώργο Τράγκα (Video)

«Ξέρω ποιος έχει το αρχείο του»

15 Ιουνίου 2022 15:02
«Κορυφαίος Υπουργός έφερνε μαύρες σακούλες με χρήματα...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις Πάρη Κουρτζίδη για τον Γιώργο Τράγκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" βρέθηκε ο Πάρις Κουρτζίδης, πρόεδρος του Πολιτικού Συνασπισμού Ελληνική Ανατροπή, προβαίνοντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Γιώργο Τράγκα και τις «κινήσεις» που έκανε ο δημοσιογράφος, λέφοντας χαρακτηριστικά: «κορυφαίος Υπουργός έφερνε μαύρες σακούλες με χρήματα στον Γιώργο Τράγκα»! Παράλληλα, δόθηκε εντολή να ανοιχτούν τα emails και τα μηνύματα των μελών της οικογένειας του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Πάρις Κουρτζίδης για τον Γιώργο Τράγκα:

Πώς αγοράστηκαν τα πολυτελή ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στο εξωτερικό - Ο ρόλος των offshore εταιρειών

Ξετυλίγεται το φορολογικό κουβάρι της μυθικής περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας. Το μεσημέρι της Τρίτης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο ΓΣ Ομοσπονδίας Εφοριακών & ΓΓ ΔΑΚΕ Εφοριακών, Μπάμπης Καούκης, αλλά και ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, οι οποίοι μίλησαν για την πολύκροτη υπόθεση της αμύθητης περιουσίας του εκλιπόντα δημοσιογράφου και εκδότη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share