Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός δικύκλου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά – Το πόδι του πλακώθηκε από το μηχανάκι (Video)

Σωτήρια η παρέμβαση των περαστικών

15 Ιουνίου 2022 07:55
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός δικύκλου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά – Το πόδι του πλακώθηκε από το μηχανάκι (Video)
ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε χθες (14/6) τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στους δρόμους, με αρκετούς οδηγούς να εγκλωβίζονται σε πλημμυρισμένες κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: 90χρονος μήνυσε την 89χρονη σύζυγό του γιατί τον χτυπάει εδώ και 10 χρόνια

Την ώρα την σφοδρής νεροποντής ο οδηγός ενός δικύκλου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Το ένα πόδι του μάλιστα πλακώθηκε από το μηχανάκι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί αναφέρει το thestival.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση του Βαρδάρη. Δύο περαστικοί που είδαν τι συνέβη έτρεξαν κοντά του και τον τράβηξαν από τα νερά.

Καιρός σήμερα 15/6: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας! Καταιγίδες και στην Αττική - «Καμπανάκι» Σάκη Αρναούτογλου, Κλέαρχου Μαρουσάκη και Γιάννη Καλλιάνου

Καιρός σήμερα 15/6: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ με τον καιρό να είναι εξαιρετικά άστατος και τους Σάκη Αρναούτογλου, Γιάννη Καλλιάνου και Κλέαρχου Μαρουσάκη να χτυπούν «καμπανάκι» για συγκεκριμένες περιοχές.

Παράλληλα, καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Genesis από την Ορεστιάδα, με τα χωριά Νεοχώρι και Λεπτή να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς πολλά σπίτια πλημμύρισαν από την καταρρακτώδη βροχή και περιουσίες καταστράφηκαν.

Σάκης Αρναούτογλου: Δεν γλιτώνουμε ούτε σήμερα Τετάρτη από τον αλλοπρόσαλλο καιρό

Παραμένει «τρελός» ο καιρός και σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου, σύμφωνα την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου. Δηλαδή ναι μεν θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, όμως στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουμε ξαφνικά ξεσπάσματα με βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικότερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στα περισσότερα «διαμερίσματα» της Ελλάδας. Ωστόσο αναμένονται τοπικές βροχές το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την ανατολική Θεσσαλία.

Επίσης θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 28 με 31 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου τους 27 με 29 και στο Ιόνιο τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share