Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική

Συναγερμός στην περιοχή!

14 Ιουνίου 2022 17:41
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Ασπροπύργου, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (14/6). Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει πουρνάρια κοντά στην οδό Μεγαρίδος.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα και από αέρος 2 ελικόπτερα.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Ανησυχία για το τοξικό νέφος μετά τη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών

Πανικός στην Λεωφόρο Συγγρού: Η στιγμή που το αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες (Video)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, για φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούνταν επί της λεωφόρου Συγγρού. Ο δρόμος αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε επίσης: Τουλάχιστον 49 νεκροί από πυρκαγιά σε εγκατάσταση αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός απομακρύνθηκε εγκαίρως από το αυτοκίνητο.

Το όχημα ήταν εν κινήσει όταν εκδηλώθηκε η φωτιά και ήταν στην κάθοδο της Λεωφόρο Συγγρού πριν από την Φραντζή, στο ύψος του Φιξ.

Δείτε το βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Πώς οι πυρκαγιές του καλοκαιριού θα επηρεάσουν την ημερομηνία των εκλογών

Μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ έχει μπει ζωηρά πλέον στο τραπέζι η σκέψη οι εκλογές να γίνουν στις 25 Σεπτεμβρίου ή στις 2 Οκτωβρίου.

Βεβαίως στην υλοποίηση αυτού του σεναρίου καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι.

Αποτρεπτικός παράγοντας για παράδειγμα θα ήταν αν η χώρα ξαναζούσε τον εφιάλτη του περασμένου Αυγούστου με τις πυρκαγιές. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του υπουργού Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, ο οποίος προέβλεψε ένα “σκληρό καλοκαίρι”, επικαλούμενος τις μετεωρολογικές προγνώσεις που δείχνουν, όπως είπε, ότι η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου θα είναι “hotspot της κλιματικής κρίσης”.

Ένας ακόμη καθοριστικός παράγοντας θα είναι και οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, παρ’ ότι συνήθως στις μεγάλες κρίσεις οι πολίτες “συσπειρώνονται” γύρω από την κυβερνητική παράταξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share