Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία στη Στυλίδα: Βασάνισαν και σκότωσαν ανυπεράσπιστο σκυλάκι

Ο σκύλος βρέθηκε με δεμένα πόδια

14 Ιουνίου 2022 17:15
Κτηνωδία στη Στυλίδα: Βασάνισαν και σκότωσαν ανυπεράσπιστο σκυλάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την άγρια δολοφονία ενός τσοπανόσκυλου σε αγροτική περιοχή του Δήμου Στυλίδας. Το άτυχο τετράποδο εντοπίστηκε από περιπατητή σε αγροτικό δρόμο στο ύψος του Υποσταθμού της ΔΕΗ μετά τη γέφυρα της Αγίας Μαρίνας.

Ήταν δεμένο στο λαιμό αλλά και στα πίσω πόδια και από τα ίχνη γύρω του φαίνεται ότι βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Δείτε επίσης: Άκουσε ουρλιαχτά και έτρεξε να μάθει τι γίνεται: Είδε ένα αγριεμένο σκυλί, ένα δηλητηριώδες φίδι και ένα τρομαγμένο παιδί!

Στυλίδα σκυλάκι

Το άτυχο σκυλί, όπως αναφέρει το lamiareport.gr είχε σκάψει γύρω του προσπαθώντας να ανεβεί στο δρόμο και να απελευθερωθεί από τα δεσμά του. Δεν αποκλείεται να ήταν δεμένα και τα μπροστινά του πόδια και να κατάφερε να απαλλαγεί από τον σπάγκο.

Ο δολοφόνος του, αφού του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς το πέταξε στο σημείο που δεν προσεγγίζεται συχνά από ανθρώπους, για να ολοκληρωθεί το έγκλημά του.

Θρίλερ στην Στυλίδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Καρέ καρέ η διάσωση του οδηγού (photos)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2) στη Στυλίδα, αφού ένα αυτοκίνητο – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έπεσε στην παραλία Ραχών.

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το συγκλονιστικό προφητικό ποίημα της 17χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το τζιπ άρχισε σιγά – σιγά να βυθίζεται στη θάλασσα, με τον οδηγό να μην μπορεί να βγει από το όχημα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τροχαίο στην Στυλίδα σημειώθηκε όταν στην προσπάθεια του 73χρονου οδηγού να κάνει αναστροφή, πιθανόν έπαθε κάτι παθολογικό ή κόλλησε το πόδι του στο γκάζι, και το τζιπ “βούτηξε” με τη μούρη μέσα στη θάλασσα.

φθιωτιδα-στυλιδα-τροχαιο

Το μεγάλο αυτοκίνητο άρχισε σιγά-σιγά να βυθίζεται, με τον οδηγό να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να βγει, αφού το νερό είχε φτάσει μέχρι τη μέση της πόρτας. Δυο άτομα – ένας άνδρας και μια γυναίκα – που καθόντουσαν σε ένα κοντινό κατάστημα, βλέποντας το περιστατικό πήδηξαν στη θάλασσα για να τον σώσουν.

Οι δύο πολίτες, που έσπευσαν να βοηθήσουν τον 73χρονο οδηγό, έφτασαν στο αυτοκίνητο και αρχικά τράβηξαν τον οδηγό και τον έβαλαν να καθίσει πάνω στην οροφή του τζιπ που είχε μείνει έξω από το νερό. Ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν παγωμένος και σοκαρισμένος και δεν μπορούσε να κουνηθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share