Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Προ των πυλών οι νέες αποκαλύψεις - Ίδια αιτία θανάτου στο πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα (video)

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραδοθούν στις Αρχές οι εκθέσεις

13 Ιουνίου 2022 20:19
Πάτρα: Προ των πυλών οι νέες αποκαλύψεις - Ίδια αιτία θανάτου στο πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς το πόρισμα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας έχει ολοκληρωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μέχρι την Παρασκευή οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, που εποπτεύουν την υπόθεση θα έχουν παραδώσει στις Αρχές τις εκθέσεις τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση του θανάτου των δύο αδελφών της Τζωρτζίνας βρίσκεται στο τέλος της και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ στην έκθεση καταγράφεται με σαφήνεια η ακριβής αιτία θανάτου που είναι κοινή και για τα δύο κορίτσια!

Το δεδομένο αυτό γίνεται ακόμη πιο σοκαριστικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχει επίσημο ιατρικό πόρισμα ότι κανένα από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη δεν έφυγε από παθολογικά αίτια. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha τα περισσότερα στοιχεία που έριξαν φως στην υπόθεση προήλθαν από τις ιστολογικές εξετάσεις της Ιριδας, το 3,5 μηνών βρέφος που πέθανε στην κούνια του σπιτιού του με την μητέρα, αλλά και τη θείας της Δήμητρα Πισπιρίγκου να είναι οι μόνες παρούσες.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σοβαρές αποκαλύψεις! Αυτά είναι τα 10 πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ραγδαίες αναμένονται να είναι το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις στο "θρίλερ" της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας, από τις ανακριτικές αρχές, έχει ζητηθεί να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν και τα πορίσματα που αφορούν στους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" στην Πάτρα θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών καθώς ξεκινούν οι καταθέσεις των δέκα προσώπων που αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυ Χεινοπώρου τα δέκα αυτά άτομα είναι: ο Μάνος Δασκαλάκης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η Ελένη Λεγάτου (μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου), ο πατριός της κατηγορούμενης, ο πεθερός (Γιώργος Ναβλούρος) και η πεθερά της (Ελένη Νταβλούρου), η «νονά» της Τζωρτζίνας, ο «Γιαννάκης» (η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας), μία γειτόνισσα του ζευγαριού καθώς και φιλικό πρόσωπο των Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που κρατούσε συχνά την Τζωρτζίνα όταν χρειαζόταν στο σπίτι της.

Το όνομα που ακούστηκε και άφησε άφωνο τον παρουσιαστή είναι αυτό του «Γιαννάκη», του ανθρώπου που φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Θα καλέσουν και την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Ναι, γιατί ήταν ένα πρόσωπο που βρέθηκε με την Ρούλα λίγο πριν το θάνατο της Ίριδας και είναι ένα πρόσωπο «κλειδί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share