Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρτυρία-κόλαφος δημοσιογράφου για τον Γιώργο Τράγκα: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ» (video)

Η έντονη στιγμή μεταξύ των δύο, που έληξε τη συνεργασία τους

13 Ιουνίου 2022 20:04
Μαρτυρία-κόλαφος δημοσιογράφου για τον Γιώργο Τράγκα: «Θα στα δώσω μωρή τα λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την συνεργασία της με τον Γιώργο Τράγκα αλλά και τον επεισοδιακό τους τσακωμό, μίλησε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-Live.

«Συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Τράγκα, όταν ήμουν αρχισυντάκτρια της εκπομπής του στο Star. Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος για τα λόγια του Γιώργου Τράγκα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το σπίτι του στον Παρνασσό - Σε άθλια κατάσταση και λεηλατημένο (video)

Και συνέχισε για την έντονη στιγμή που έληξαν τη συνεργασία τους: «Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη για το περιστατικό.

Όσο για την τελευταία κουβέντα που άκουσε από τον Γιώργο Τράγκα, η ίδια μετέφερε χαρακτηριστικά: «Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ», είπε η Αφροδίτη Υψηλάντη η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δριμύ «κατηγορώ» Χατζηνικολάου για Τράγκα: «Ήταν στα αζήτητα κι εγώ τον έβαλα στη δουλειά - Μετά με έβριζε»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Τράγκας υπήρξαν συνεργάτες, αλλά οι επαγγελματικές σχέσεις τους χάλασαν, με άσχημο τρόπο. Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου στον Real fm, οι ακροατές του ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο για τον πρώην συνεργάτης του και την περιουσία του, αλλά αρνήθηκε, γιατί, όπως είπε, «δεν θα είμαι αντικειμενικός».

Μίλησε όμως για τις σχέσεις τους, που είχαν χαλάσει λόγω της «επιθετικής συμπεριφοράς» του Γιώργου Τράγκα και μάλιστα αποκάλυψε ότι προσπάθησε να κλείσει το Real Group προκαλώντας πτώχευσή του.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Νίκος Χατζηνικολάου «δεν σχολιάζω γιατί έχω πίκρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρώ ότι δεν θα είμαι αντικειμενικός» και συμπλήρωσε ότι “οι έλεγχοι για την περιουσία του θα έπρεπε να έχουν γίνει όταν ήταν εν ζωή, τότε που η φωνή του επηρέαζε τους Έλληνες”.

Κόλαφος ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Γιώργο Τράγκα

Για την αποχώρησή του Γιώργου Τράγκα από τον Real fm, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, επεσήμανε «και αντί να εκφράζει ευγνωμοσύνη για το παντεσπάνι που έτρωγε εδώ (τα συμβόλαιά του υπάρχουν για όποιον θέλει να τα δει), εξαπέλυε ύβρεις και επιθέσεις και προσωπικά εναντίον μου και εναντίον του σταθμού».

Μάλιστα, ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Τράγκας του είχε ζητήσει δουλειά «γιατί τον είχαν στα αζήτητα και του την έδωσα. Έμεινε στον σταθμό για χρόνια, αλλά όταν βρήκε υψηλότερες αμοιβές, σε μια περίοδο που εμείς περνούσαμε πολύ μεγάλη δυσκολία, μας εγκατέλειψε με άσχημο τρόπο και στη συνέχεια μας καθύβριζε».

Η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Γιώργο Τράγκα

Ο εκδότης δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες, αλλά αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τράγκας «προσπάθησε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης για τον Real Group για να στείλει στην ανεργία διακόσιους συναδέλφους του», ενώ οι ύβρεις του προς το πρόσωπό του δημοσιογράφου «ήταν καθημερινές επί πολλά χρόνια και δεν του απάντησα ποτέ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share