Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλλιθέα: Συνελήφθη 51χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 62χρονου

Σοκαρισμένη η γειτονιά!

12 Ιουνίου 2022 17:22
Καλλιθέα: Συνελήφθη 51χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 62χρονου
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη 51χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 62χρονου ημεδαπού στην περιοχή της Καλλιθέας.

Εντός της οικίας κατασχέθηκαν ξίφος, 3 μαχαίρια και ψαλίδι. Την ίδια στιγμή, ομάδα κατασκηνωτών συνελήφθη για ναρκωτικά σε κάμπινγκ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, «συνελήφθη, απογευματινές ώρες της Κυριακής (12/6) στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, 51χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, Σάββατο, βρέθηκε τραυματισμένος ημεδαπός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε χώρο εισόδου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

 Καλλιθέα: Συνελήφθη 51χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 62χρονου
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Από διαμέρισμα της ιδίας πολυκατοικίας στο οποίο συνοικούσε με το θύμα, προσήχθη 51χρονη ημεδαπή στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, η οποία μετά από προανακριτική έρευνα, συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 62χρονου θύματος.

Κατασχέθηε ξίφος και μαχαίρια
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επίμαχη οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ξίφος,
  • ψαλίδι,
  • 3- μαχαίρια, μεταξύ των οποίων και το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της ανωτέρω αξιόποινης πράξης,
  • σημειωματάριο,
  • είδη ρουχισμού και
  • 4- κινητά τηλέφωνα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share