Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στις Σέρρες: Τραυματίστηκε ορειβάτης στον Λαϊλιά – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει σπάσει το πόδι του

12 Ιουνίου 2022 13:17
Θρίλερ στις Σέρρες: Τραυματίστηκε ορειβάτης στον Λαϊλιά – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης ενός ορειβάτη που τραυματίστηκε στο Λαϊλιά Σερρών, με άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ να βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας με έναν φίλο του είχαν μεταβεί στην περιοχή για ορειβασία, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έσπασε το πόδι του, κοντά στην χιονοδρομική πίστα.

Δείτε επίσης: Ασύλληπτο σκηνικό στις Σέρρες - Πατέρας βίαζε για 5 χρόνια τη κόρη του

Οι δύο ορειβάτες ειδοποίησαν την πυροσβεστική και άμεσα, οχτώ άνδρες την Π.Υ. Σερρών με επικεφαλής τον διοικητή Νίκο Παπαδόπουλο έφτασαν στο σημείο, όπου με τη συνδρομή ανδρών της ΕΜΑΚ επιχειρούν να ανασύρουν τον τραυματία ορειβάτη. Στο σημείο έχουν σπεύσει για βοήθεια και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών.

Ανείπωτος θρήνος στα Χανιά - Νεκρός φοιτητής του Πολυτεχνείου

Μία νέα τραγωδία καταγράφηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κρήτη με έναν νεαρό άνδρα να βρίσκεται νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία πρόκειται για φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Με την ευκαιρία, δείτε τη τραγωδία με το 5χρονο κοριτσάκι στο Λουτράκι.

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους του να αρχίζουν να ανησυχούν. Φοιτητές που ενοικίαζαν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στα Κουνουπιδιανά επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου το διαμέρισμά του και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων.

Ο νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με το ekriti.gr, επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

Ανείπωτος θρήνος στα Χανιά - Νεκρός φοιτητής του Πολυτεχνείου

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο στο πρώην στρατόπεδο «Ζιάκα»

Ένας άντρας αγνώστων λοιπών στοιχείων εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι εντός του πρώην στρατοπέδου Ζιάκα, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού: «Μίλησε» το DNA και δείχνει τον δράστη (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερχόμενος πολίτης που περπατούσε εντός του στρατοπέδου, είδε έναν άντρα νεκρό, κρεμασμένο από δέντρο και ειδοποίησε την αστυνομία. Το συμβάν καταγράφηκε περίπου στις 14.30.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο στο πρώην στρατόπεδο «Ζιάκα»

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία του ατόμου και το περιστατικό διερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού Ευόσμου.

Η σορός του άντρα μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share