Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Καλλιθέα: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του

Μυστήριο με τραυματισμένο άνδρα

11 Ιουνίου 2022 13:44
Θρίλερ στην Καλλιθέα: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο «Λαϊκό» μεταφέρθηκε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος μέσα στο διαμέρισμα του στην Καλλιθέα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Λουτράκι: Πέθανε ξαφνικά κοριτσάκι 5 ετών – Δραματικές οι προσπάθειες των γιατρών για να το σώσουν

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρει τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν στις 6.00 το πρωί του Σαββάτου μετά από κλήση στο ΕΚΑΒ.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα ασφάλειας Καλλιθέας, ενώ στο μικροσκόπιο της έρευνας μπαίνει πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του 60χρονου.

Αποτροπιασμός στη Λαμία: Ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και δύο μήνες - Βρέθηκε σχεδόν σκελετωμένη (video)

Νεκρή μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνη της εντοπίστηκε μία 67χρονη στο Παγκράτι Λαμίας, το πρωί της Παρασκευής (10/6).

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το κλειστό σπίτι ήταν ο λόγος που κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν τους αστυνομικούς που έσπευσαν στην κατοικία και βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Λάρισα: Μητέρα 9χρονου ΑμεΑ καταγγέλλει την κακοποίηση του παιδιού της στο σχολείο

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η 67χρονη εκτιμάται ότι πέθανε πριν από περίπου δύο μήνες και όλο αυτό το διάστημα δεν την είχε αναζητήσει κανείς, καθώς ζούσε μόνη της και δεν είχε επαφές με τους γείτονες. Πριν από περίπου 15 ημέρες, γείτονες είχαν ενοχληθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι η οσμή έβγαινε από σκουπίδια κι έτσι είχαν ειδοποιήσει τον Δήμο.

λαμια-τραγωδια

Όταν η μυρωδιά επέμεινε, οι γείτονες συνδύασαν την εξαφάνιση της 67χρονης και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο σήμερα το πρωί και βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα. Η 67χρονη ήταν νεκρή και λόγω της παρέλευσης μεγάλου χρονικού διαστήματος, είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλά της.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό, δε διαφαίνεται η διάπραξη εγκλήματος, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να εξακριβώσουν από τι προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Ανείπωτη θλίψη: Πνίγηκαν ΑμεΑ που ήταν δεμένα σε αναπηρικά αμαξίδια - Ανατράπηκε το σκάφος που επέβαιναν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για μία πραγματική τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην λίμνη Roadford της Βρετανίας. Την Τετάρτη (8/6), ένα σκάφος ανατράπηκε με έξι άτομα. Τέσσερα διασώθηκαν και, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες ακόμα και με drone, βρέθηκαν δύο πτώματα.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τη Mirror, όταν η Υπηρεσία Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων (MAIB) ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ανέφερε ότι το μηχανοκίνητο σκάφος μετέφερε δύο ΑμεΑ. Πριν τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων, η ανακοίνωση της MIAB έγραφε πως «το σκάφος μετέφερε έξι επιβαίνοντες, τέσσερις έχουν διασωθεί, αλλά δύο άτομα με αναπηρία εξακολουθούν να αγνοούνται.»

Παράλληλα, διατυπώθηκε πως τα δύο άτομα ήταν δεμένα σε αναπηρικά αμαξίδια στο σκάφος που ανατράπηκε. «Αυτή είναι μια δουλειά ανάκτησης για τους δύτες της αστυνομίας. Δεν είχαν καμία πιθανότητα» επιβίωσης, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Οδυνηρό περιστατικό

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Dan Evans δήλωσε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά οδυνηρό περιστατικό και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους εμπλεκόμενους και τους οικείους τους, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά για να προσφέρουμε βοήθεια και υποστήριξη όπου μπορούμε. «Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον ταχύτερο δυνατό εντοπισμό των δύο ατόμων που παρέμεναν αγνοούμενα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share