Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θρίλερ» στη Μύκονο: Μαφιόζικη επίθεση σε ξενοδόχο – Tον χτύπησαν με λοστό

Συναγερμός στο νησί!

10 Ιουνίου 2022 20:59
«Θρίλερ» στη Μύκονο: Μαφιόζικη επίθεση σε ξενοδόχο – Tον χτύπησαν με λοστό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαφιόζικη επίθεση με λοστό από αγνώστους δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) ένας ξενοδόχος στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το MykonosPost.gr, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι και εμβόλισαν με όχημα το ΙΧ του γνωστού ξενοδόχου, προκειμένου να τον σταματήσουν. Μόλις ακινητοποίησαν το όχημα, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με λοστό.

Ο ξενοδόχος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί ξενοδοχείο στην Χώρα της Μυκόνου, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Μυκόνου.

Δείτε επίσης: Ποσά που προκαλούν ζάλη: Ζητάνε 26.000 ευρώ τη σεζόν για μια γκαρσονιέρα από εργαζόμενους στην Μύκονο!

μύκονος χώρα μαγαζιά

Φρικιαστική καταγγελία εργαζόμενης στη Μύκονο: "Καθάριζα τη μούχλα με βετέξ από πάνω μου" (video)

Μια νέα και εξοργιστική καταγγελία για τις συνθήκες διαβίωσης στη Μύκονο έκανε μέσα από την τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», μια κοπέλα που είχε πάει να εργαστεί στο νησί, επιβεβαιώνοντας και άλλες καταγγελίες που έγιναν για τις συνθήκες διαβίωσης των εργαζομένων.

«Η χειρότερη εμπειρία που έζησα ποτέ μου»

«Ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω ζήσει ποτέ μου. Τα δωμάτια ήταν πάρα πολύ μικρά, με 2-3 άτομα να μένουν μέσα, με πολλή υγρασία, με πολλή μούχλα και κατσαρίδες να πετάνε. Έκανα μπάνιο και καθάριζα τη μούχλα με βετέξ από πάνω μου. Μπορεί το δωμάτιο να μην είχε air condition σε συνθήκες αφόρητης ζέστης. Αναγκάστηκα να αγοράσω αφυγραντήρα στη μέση της σεζόν. Άλλο θέμα είναι η διατροφή. Σου υπόσχονται δύο ή τρία γεύματα την ημέρα και μόλις αντικρίζεις την πραγματικότητα αναγκάζεσαι να τρως απέξω», δήλωσε η κοπέλα.

Εργαζόμενη κοιμόταν για τρεις μήνες σε αυτοκίνητο

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, μιλώντας στο mykonoslive.tv ακόμη μια εργαζόμενη περιέγραψε τα όσα έζησε όταν δούλεψε το καλοκαίρι στο νησί. Όπως αναφέρει το δωμάτιο που της παραχώρησε η επιχείρηση ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπρεπε να μείνει σε ένα σπίτι που βρισκόταν σε σπηλιά με τα έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια, και μαζί με τρεις άνδρες συναδέλφους της. Η ίδια μη μπορώντας να μείνει εκεί, κοιμόταν στο αυτοκίνητό της επί τρεις μήνες. Όπως λέει έκανε μπάνιο στις ντουζιέρες της παραλίας.

Τα χρήματα που παίρνει ένας εποχικός εργαζόμενος δεν αρκούν σε καμία περίπτωση για να εξασφαλίσει μόνος του τη διαμονή του. Αλλά τα καταλύματα που προσφέρουν οι επιχειρήσεις σε πολλές περιπτώσεις είναι άθλια. Η ίδια περιγράφει τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε με το να ζει στο αυτοκίνητο και να μπορεί να είναι ταυτόχρονα αποτελεσματική στη δουλειά της. Μάλιστα όπως καταγγέλλει, ο εργοδότης της δεν της κατέβαλε όλα τα δεδουλευμένα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share