Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με τον Γιώργο Τράγκα: Περιουσία εκατομμυρίων μέσα σε 18 χρόνια – Το πόρισμα της Αρχής «ξεπλύματος» χρήματος (Video)

Αποκάλυψη-βόμβα!

10 Ιουνίου 2022 20:30
Σάλος με τον Γιώργο Τράγκα: Περιουσία εκατομμυρίων μέσα σε 18 χρόνια – Το πόρισμα της Αρχής «ξεπλύματος» χρήματος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πόρισμα «φωτιά» κατέληξε η αρχή καταπολέμησης του βρώμικου χρήματος για το πόθεν έσχες του Γιώργου Τράγκα σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του απέκτησαν εισοδήματα 5,9 εκατομμυρίων ευρώ και περιουσία 23 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε 18 χρόνια.

Δείτε επίσης: «Τα χρήματα είναι από...»: Βόμβα από τον Λάκη Λαζόπουλο για την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα

Αυτό συνέβη μέσα από διαδικασίες νομιμοποίησης κερδών που λειτουργούσαν με δίαυλο εταιρείες οι οποίες αγόραζαν ακίνητα μεγάλης περιουσίας, στη συνέχεια τα πωλούσαν στην αντικειμενική τους τιμή σε φυσικά πρόσωπα και αμέσως μετά έκλειναν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ

Δείτε το ρεπορτάζ:

Γιώργος Τράγκας: Ξέσπασε πρώην συνεργάτης του - «Ήμουν ο πρόθυμος ηλίθιος» (Video)

Για τις πληροφορίες περί δέσμευσης και της δικής του περιουσίας στο πλαίσιο των ραγδαίων εξελίξεων σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Τράγκα μίλησε πρώην συνεργάτης του εκλιπόντος δημοσιογράφου.

Μιλώντας στον Alpha ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα αρχικά είπε ότι «δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου. Δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντίλι να κλάψω».

Όσο για την επαγγελματική σχέση του με τον Γιώργο Τράγκα, υποστήριξε: «Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε, για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε, γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα».

«Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα» κατέληξε ο πρώην συνεργάτης του δημοσιογράφου προσθέτοντας: «Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share