Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είδα τη μητέρα...» - Νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)

Ποιον επικαλέστηκε η Πισπιρίγκου για να γίνει η νεκροτομή της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

10 Ιουνίου 2022 10:37
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Είδα τη μητέρα...» - Νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου (Video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας το θρίλερ με τον θάνατο των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε η νεκροψία της 9χρονης να γίνει στην Πάτρα. Παράλληλα, μυστήριο επικρατεί με το οξύμετρο της Τζωρτζίνας, που την ήμερα του θανάτου της, στο επεισόδιο που έκανε το μεσημέρι που έμελλε να είναι και το μοιραίο της ζωής της, ο προειδοποιητικός ήχος του οξύμετρο που δίνει σήμα στους νοσηλευτές ότι το οξυγόνο του ασθενή είναι σε κρίσιμο στάδιο, δεν ακούστηκε ποτέ.

Μάλιστα, παιδίατρος του Παίδων όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα καταθέτει πως την προσέγγισε η 33χρονη και της είπε ότι αυτό είναι δυνατόν μετά από επικοινωνία που είχε η ίδια με ιατροδικαστή.

«Είδα τη μητέρα καθώς έβγαινε από το γραφείο των γιατρών, όπου μόλις της είχε ανακοινωθεί ο θάνατος του παιδιού. Ήταν ψύχραιμη. Κάποια στιγμή, ενώ ετοίμαζα τα χαρτιά για τη νεκροψία της Τζωρτζίνας, ήρθε και με ρώτησε αν μπορεί να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα ή τα Γιάννενα.

Της είπα ότι δεν το γνωρίζω και ότι θα την ενημερώσω. (…) Αυτή μου είπε ότι έχει μιλήσει με κάποιον ιατροδικαστή που της είπε ότι μπορούσε να γίνει. Της απάντησα ότι θα κάνω τη διαδικασία όπως με ενημέρωσαν».

Τι έγινε στο τοξικολογικό της Κρήτης

Την ίδια στιγμή, όπως είναι γνωστό, η 33χρονη έχει ζητήσει, με αίτημά της, να γίνει επανεξέταση των δειγμάτων αίματος της Τζωρτζίνας σε τοξικολογικό εργαστήριο της Κρήτης, το οποίο απορρίφθηκε από την ανακρίτρια με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη κωλυσιεργεί αφού το συγκεκριμένο εργαστήριο έχει υποστεί ζημιές και δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω πλημμύρας.

Το MEGA ήρθε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του εργαστηρίου, Αριστείδη Τσατσάκη, ο οποίος σημειώνει:

«Συνέβη μια μεγάλη ζημιά στο εργαστήριο. (…) Όσον αφορά το θέμα της 33χρονης, έγινε ένα αίτημα από τον δικηγόρο της το οποίο εμείς δεν έχουμε απαντήσει ακόμα. Θα απαντήσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Οι εξετάσεις θα μπορούσαν να γίνουν σε εμάς, εφόσον πρώτα πιστοποιηθούν κάποια άλλα πράγματα(…).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share