Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Παίκτης Στοιχήματος έκανε... την καλή στο Αίγιο: Το απίστευτο ποντάρισμά του σε μόλις 4 αγώνες - «Τίναξε» τον ΟΠΑΠ στον αέρα!

Το τεράστιο κέρδος του!

10 Ιουνίου 2022 10:26
Παίκτης Στοιχήματος έκανε... την καλή στο Αίγιο: Το απίστευτο ποντάρισμά του σε μόλις 4 αγώνες - «Τίναξε» τον ΟΠΑΠ στον αέρα!
Πηγή φωτογραφίας: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάιο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 31 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε επίσης: Κλήρωση Τζόκερ (7/6): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για το 1.000.000 ευρώ

Ο νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Αίγιο, επέλεξε τα στοιχήματα «Ημίχρονο/Τελικό» και «Ακριβές Σκορ 1ου Ημιχρόνου», σε 4 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και της Κολομβίας, τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, έπαιξε το σύστημα 2-3-4 και κέρδισε 23.704,50 ευρώ.

Ο νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Νίκαια, λόγω της προωθητικής ενέργειας «Boost Νίκης», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, κέρδισε επιπλέον 2.305,92 ευρώ και συνολικά 6.151,11 ευρώ.

Επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «2 ή 3 συνολικά γκολ», «Goal» & «Goal & Over 2,5» σε 11 αγώνες από το Uefa Nations League, το CONCACAF Nations League, τα προκριματικά για το Κόπα Άφρικα, την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και της Βραζιλίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και της Βραζιλίας και την Πριμέρα Νασιονάλ της Αργεντινής.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) έξι νικητές κέρδισαν από 6.609,50 ευρώ.

παμε-στοιχημα
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Κλήρωση Τζόκερ (9/6): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για το 1.200.000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ (αριθμός κλήρωσης 2451) που μοιράζει στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας περισσότερα από 1.200.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 12, 20, 30, 32, 37 και Τζόκερ το 7.

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  • Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  • Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  • Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  • Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  • Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  • Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  • Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  • Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share