Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Κακά μαντάτα για πολλά ΑΤΜ και καταστήματα τράπεζας σε όλη την Ελλάδα - Μαζικά λουκέτα μέσα στον επόμενο μήνα!

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για τις επόμενες κινήσεις τους

9 Ιουνίου 2022 14:46
Κακά μαντάτα για πολλά ΑΤΜ και καταστήματα τράπεζας σε όλη την Ελλάδα - Μαζικά λουκέτα μέσα στον επόμενο μήνα!
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά καταστήματα σε Αθήνα και περιοχές της επαρχίας αναμένεται να κλείσουν και μάλιστα σύντομα. Μάλιστα ορισμένα καταστήματα κλείνουν έως τις 10 Ιουνίου, ενώ σε κάποια άλλα ανακοίνωσαν ότι κλείνουν τον Οκτώβρη.

Δείτε επίσης: Υπάρχει λόγος που τα PIN στα ATM έχουν 4ψήφιο κωδικό - Δεν πάει το μυαλό σας

Η λίστα των κατ/των που “θέλουν” να κλείσουν ως μέσα Ιουλίου:

Αμφιθέας, Γέρακα, Ζεφυρίου, Αιδηψού, Λίμνης Ευβοίας, Αρεόπολης, Σκάλας Ωρωπού, Στυλίδας, Ερυθρών, Γαργαλιάνων, Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης, Βλαχιώτη, Οδ. Βασ. Γεωργίου Καλαμάτας, Μετσόβου, Εθνικής Αντιστάσεως Αγρινίου, Λεωφ. Θησέως, Ακτής Δυμαίων Πατρών, Τυρνάβου.

Το φθινόπωρο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δρομολογηθεί να συγχωνευτούν τα:

Σάμης Κεφαλλονιάς, Μονεμβασιάς, Δημοτικού Κήπου Δράμας, Ρεθύμνου, Λουτρακίου, Σύρου-Νεώριο, Μήθυμνας Λέσβου.

ατμ-κλεισιμο
EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Η Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας είναι στα «κάγκελα» με αυτές τις κινήσεις, σημειώνοντας τα εξής:

«…Την ίδια ημέρα που ανακοίνωσαν «Εντυπωσιακά αποτελέσματα τριμήνου», με νέα κέρδη ύψους 300 εκ.€ για το πρώτο τρίμηνο του 2022, δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε νέα μείωση εργατικού κόστους, προξενώντας τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία που δίκαια διαμαρτύρεται!

Δεκάδες εργαζόμενοι του δικτύου θα δουν μείωση στο μισθό τους, θα έχουν βλαπτική μεταβολή καθώς θα χάσουν την οργανική τους θέση, θα αναγκάζονται να μετακινούνται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, θα κινδυνέψουν να χάσουν ακόμη και τη δουλειά τους!

Ήδη κυκλοφόρησαν οργανογράμματα, με βάση το νέο πελατοκεντρικό μοντέλο που ξεκίνησε αυθαίρετα να εφαρμόζει η ΕΤΕ από 1/4, όπου, δήθεν, περισσεύουν δεκάδες εργαζόμενοι! Είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουν τα γνωστά διλήμματα «πάρε την εθελούσια ή θα βρεθείς στη διάθεση του προσωπικού».

Οι ελλείψεις στο προσωπικό του δικτύου πλέον είναι τεράστιες. Η εντατικοποίηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, δεν υπάρχουν ταμίες πια αφού βιάστηκαν να τους διώξουν όλους ή να τους μετακινήσουν στη γνωστή «αποθήκη» Data Remediation. Τα στελέχη της ΕΤΕ, «Εθνικάριοι» και μη, λένε όμως ότι είμαστε πολλοί και θέλουν πάση θυσία να διώξουν κι άλλους συναδέλφους! Οι στόχοι έχουν τετραπλασιαστεί, είναι κυριολεκτικά άπιαστοι, μας αξιολογούν βάσει αυτών, ενώ λειτουργούμε με το μισό προσωπικό και μας βγάζουν «κατώτερους των περιστάσεων»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share