Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Δύο τροχαία κι ένας 20χρονος νεκρός κοντά στο αεροδρόμιο!

Τραγικές εικόνες από το δυστύχημα στη οδό Καλαμάτας-Μεσσήνης

9 Ιουνίου 2022 08:25
Τραγωδία στην Καλαμάτα: Δύο τροχαία κι ένας 20χρονος νεκρός κοντά στο αεροδρόμιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε τόπο στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, με δύο τροχαία να λαμβάνουν τόπο χθες (8/6) το βράδυ κι έναν 20χρονο Ρομά να πεθαίνει κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.

Αρχικά, ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος, το βράδυ της Τετάρτης, μπροστά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο στηθαίο του δρόμου.

Το τροχαίο έλαβε χώρα στην Εθνική Οδό Καλαμάτας-Μεσσήνης στο ύψος του αεροδρομίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο να διαδραματίζεται στην Αττική οδό.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλαμάτα

Τραυματίες δύο μοτοσυκλετιστές στο Καλό Νερό

Λίγο νωρίτερα και σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, δύο οδηγοί μοτοσυκλέτας γερμανικής καταγωγής τραυματίστηκαν σε τροχαίο που έγινε κοντά στον κόμβο του Καλού Νερού περίπου στις 8:30 το βράδυ.

Οι δύο μοτοσικλετιστές είχαν κατεύθυνση προς Τσάκωνα όταν 300 μέτρα μετά τον κόμβο έχασαν τον έλεγχο των μηχανών που οδηγούσαν λόγω ολισθηρότητας που παρουσίαζε το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ ο τρίτος της παρέας κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο της μηχανής του.

Οι δύο τραυματίες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share