Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Πρόλαβα την στροφή του βλέμματος...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας (Video)

Η επιληψία και τα επιστημονικά ανεξήγητα

8 Ιουνίου 2022 19:17
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Πρόλαβα την στροφή του βλέμματος...» - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζει να μονοπωλεί την επικαιρότητα το θρίλερ με τον θάνατο των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Στο μικροσκόπιο παραμένει ακόμα ο θάνατος της Τζωρτζίνας, με τις καταθέσεις των θεραπόντων ιατρών της να φωτίζουν την υπόθεση. Παράλληλα, τα όσα προηγήθηκαν, τα μυστήρια, τα επιστημονικά ανεξήγητα, αλλά και οι αφύσικες αντιδράσεις των γονιών της, είναι τα νέα ντοκουμέντα που παρουσίασε σήμερα το LIVE NEWS.

Σύμφωνα με την κατάθεση του παιδονευρολόγου του νοσοκομείου Παίδων, για το επεισόδιο στις 28/1 της 9χρονης, σημειώνεται:

«Μπαίνοντας στον θάλαμο πρόλαβα την στροφή του βλέμματος αριστερά και μια γκρίνια – ανησυχία του παιδιού. Το οξύμετρο έδειχνε πτώση κορεσμού και βραδυκαρδία, η οποία δεν επιβεβαιώθηκε με την ακρόαση του καρδιακού ρυθμού με τα ακουστικά από τους γιατρούς. Εκείνη τη στιγμή η μαμά ακούμπησε στο στήθος του παιδιού μια άσπρη συσκευή που να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι ήταν. (…) Η μητέρα μας είπε ότι: ‘συνήθως έτσι κάνει το παιδί, κάνει μικρά επεισόδια και μετά ακολουθεί ένα μεγάλο’».

Για το δεύτερο επεισόδιο στις 29/1 λέει:

«Ενώ είχαμε ξεκινήσει ΚΑΡΠΑ, η μητέρα μας σταμάτησε και έβαλε μια συσκευή στον θώρακα του παιδιού. Εκείνη τη στιγμή η νοσηλεύτρια πήγε να καλέσει τους γιατρούς της ΜΕΘ και εγώ συνέχισα ΚΑΡΠΑ με τη δεύτερη νοσηλεύτρια, αφού πρώτα ζήτησα από τη μητέρα να περάσει έξω από τον θάλαμο».

Την ίδια ημέρα, στις 29/1, σημειώθηκε και τρίτο επεισόδιο, με τον γιατρό να καταθέτει:

«Κάποια στιγμή σας είπα, για μια συσκευή που έβαλε η μητέρα στον θώρακα της Τζωρτζίνας, όπως έμαθα αργότερα η συσκευή αυτή έστελνε δεδομένα που κατέγραφε ο απινιδωτής – βηματοδότης στον καρδιολόγο της Τζωρτζίνας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share