Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψη «σεισμός» Θέμη Σοφού για ιδιόχειρη «κρυφή» διαθήκη του εκδότη - «Μου ανακοινώθηκε ότι...» (Video)

«Στη συνέχεια γράψαμε τις επιστολές μας στους...»

8 Ιουνίου 2022 16:18
Γιώργος Τράγκας: Αποκάλυψη «σεισμός» Θέμη Σοφού για ιδιόχειρη «κρυφή» διαθήκη του εκδότη - «Μου ανακοινώθηκε ότι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόφαση του γιου του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ Τράγκα να αποποιηθεί πλήρως της κληρονομιάς του πατέρα του έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης 7/6.

Ο δικηγόρος του Φρέντυ Τράγκα, Θέμης Σοφός, μιλώντας στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πώς εντοπίστηκε η ιδιόχειρη «κρυφή» διαθήκη του εκδότη.

«Ξεκινήσαμε τον Γενάρη αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση του Φρέντυ Τράγκα, και εκκινήσαμε από την υπόθεση ότι χωρεί η εξ διαθέτου διαδοχή, δηλαδή ότι κληρονομείται ο Γιώργος Τράγκας χωρίς να έχει διαθήκη. Αυτή ήταν η αρχική μας υπόθεση.

Στη συνέχεια γράψαμε τις επιστολές μας στους έτερους εν δυνάμει συγκληρονόμους ως πληρεξούσιοι δικηγόρου, εκκινώντας από την υπόθεση ότι δεν υπάρχει διαθήκη» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Σοφός.

«Αποφάσισα εγώ προσωπικά, χωρίς να το ανακοινώσω σε κανέναν, αλλά μόνο στον εντολέα μου, να μεταβώ στο Μονακό. Εκεί είναι τρεις οι συμβολαιογράφοι όλοι κι όλοι.

Προηγουμένως, αλληλογράφησα, δεν πήγα αιφνιδιαστικά, και εκείνος που μου απάντησε ότι μπορεί να με δει υπό την ιδιότητά μου, μου έκλεισε ραντεβού. Έτσι κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι και αρμόδιος ώστε να συζητήσω μαζί του τα σχετικά θέματα.

Εκεί λοιπόν μου ανακοινώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη. Εγώ δεν το γνώριζα. Τότε μου επανέλαβε το ερώτημα. Μου έδωσε αντίγραφο της διαθήκης και στη συνέχεια επικοινώνησα με τον συνάδελφό μου και μου επεσήμανε ότι την αγνοούσε από την εντολέα του» πρόσθεσε ο Θέμης Σοφός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το T-live παρουσίασε τα πολυτελή ακίνητα του Γιώργου Τράγκα, στα ακριβότερα σημεία του πλανήτη:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share