Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Οργή και αγανάκτηση από τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας - Είχε μείνει ανάπηρη από αδέσποτη σφαίρα: «Σκυλί να χτυπήσεις, μπαίνεις φυλακή» (video)

Απογοήτευση και θυμός για την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού

8 Ιουνίου 2022 13:24
Οργή και αγανάκτηση από τον πατέρα της 8χρονης Αλεξίας - Είχε μείνει ανάπηρη από αδέσποτη σφαίρα: «Σκυλί να χτυπήσεις, μπαίνεις φυλακή» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταδικάστηκε αλλά δεν θα φυλακιστεί ο 55χρονος άντρας που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα τη μικρή Αλεξία στις Θεσπιές Βοιωτίας ανήμερα του Πάσχα το 2019.

Η συνολική ποινή που επιβλήθηκε στον 55χρονο είναι 4 χρόνια και 4 μήνες με αναστολή και χρηματική ποινή 1.600 ευρώ, ενώ η μικρή Αλεξία έμεινε ανάπηρη κατά 95% εφ’ όρου ζωής. Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση έφερε οργή και θλίψη για την οικογένεια της Αλεξίας.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι...» – Τι είχε εξομολογηθεί σε φίλη της η 59χρονη που έπεσε νεκρή (video)

Ο πατέρας της μικρής Αλεξίας μίλησε στο OPEN για την απόφαση «χάδι» όπως την χαρακτήρισε: «Ένα σκυλί να χτυπήσεις μπαίνεις φυλακή. Γιατί αυτή η απόφαση;!» είπε με πόνο ψυχής ο άτυχος πατέρας. «Δεν περιμέναμε αυτή την απόφαση. Ο ένοχος είπε απλώς μία συγγνώμη». «Είναι να τον πιάσεις αυτόν τον άνθρωπο και να… Μιλάμε για μεγάλο αλήτη. Ένα μεγάλο Γιατί από το παιδί» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Φωτιά σε αποθήκη με ζωοτροφές στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες σε αποθήκη με ζωοτροφές στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα υλικά που βρίσκονται μέσα στην αποθήκη δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων, καθώς πρέπει να τα απομακρύνουν πρώτα για να συνεχιστεί η κατάσβεση. Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Ανησυχία για το τοξικό νέφος μετά τη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών

Μετά από σκληρή και ολονύχτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά και των εθελοντών στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο πλαστικών που τυλίχθηκε στις φλόγες, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Ειδικότερα, η εικόνα από το σημείο σήμερα το πρωί είναι πολύ καλύτερη, με την πυρκαγιά να έχει τεθεί υπό σχεδόν πλήρη έλεγχο και η ατμόσφαιρα -που ήταν αποπνικτική- να είναι πλέον καθαρή, όπως μεταδίδει το OPEN και ο Φάνης Καραμπατσάκης. Παρ' όλα αυτά, το τοξικό νέφος που συνεχίζει να εκλύεται από τη φωτιά αποτελεί το πρωί της Τρίτης τη μεγαλύτερη ανησυχία των αρχών καθώς η πυρκαγιά δεν έχει σβήσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share