Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Νοσηλεύεται ο οδηγός

Άγνωστο τι συνέβη

7 Ιουνίου 2022 15:29
Σοκ στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Νοσηλεύεται ο οδηγός
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτοκίνητο έπεσε το πρωί σήμερα Τρίτη στο λιμάνι του Πειραιά δίπλα στην Πύλη Ε4.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν και ανέσυραν τον 63χρονο οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια ανελκύστηκε.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου αρχικά παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 63χρονο και στη συνέχεια τον μετέφερε, με τη συνοδεία στελεχών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο γενικό νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» όπου παραμένει για νοσηλεία.

Σοκ στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Νοσηλεύεται ο οδηγός
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Πειραιάς: Ένας χρόνος φυλακή με τριετή αναστολή στη μητέρα της 5χρονης που έπεσε στο λιμάνι

Πειραιάς: Ποινή ενός έτους φυλάκισης με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στη μητέρα της 5χρονης, η οποία κινδύνευσε να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 5χρονου κοριτσιού που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά και σώθηκε από βέβαιο πνιγμό, χάρη στην έγκαιρη δράση των λιμενικών που βούτηξαν και το έβγαλαν από τη θάλασσα, όπου βούλιαζε μη γνωρίζοντας μπάνιο. Συγκεκριμένα η μητέρα του κοριτσιού που είχε συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου, είχε μπει στην εισαγγελία Πειραιά από τις 1.45 και βγήκε περίπου στις 5 με τον εισαγγελέα να της επιβάλλει ένα έτος φυλάκισης με τριετή αναστολή. Η 37χρονη οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα εκτίσει έναν μήνα της ποινής.

λιμάνι Πειραιά

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την 5χρονη

Στο μεταξύ, σε αρκετά καλή κατάσταση είναι η 5χρονη που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά και παραλίγο να πνιγεί. Η 5χρονη νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων, από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο. «Πήγε στο λιμάνι, στα λάστιχα και έπαιζε με το πόδι της, γλίστρησε με το πόδι της και έπεσε μέσα. Δευτερόλεπτα ήταν εκεί, και δεν ήμουν και εγώ εκεί και έπεσε το παιδί μέσα. Μετά το καταλάβαμε, γιατί όταν έπεσε το κορίτσι μέσα έφευγε το καράβι. Και αυτοί από πάνω από το καράβι φώναζαν "το μικρό κορίτσι έπεσε μέσα στη θάλασσα"», ανέφερε ο πατέρας της 5χρονης για το ατύχημα που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share