Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στον Αλμυρό Βόλου: Αδέσποτα σκυλιά δάγκωσαν τρεις γυναίκες

Τι συνέβη;

7 Ιουνίου 2022 14:47
Θρίλερ στον Αλμυρό Βόλου: Αδέσποτα σκυλιά δάγκωσαν τρεις γυναίκες
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχτηκαν σήμερα το πρωί τρεις γυναίκες, στην περιοχή πίσω από το ΚΤΕΛ Αλμυρού. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, στις δύο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η τρίτη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αρκετά δαγκώματα στα χέρια και στα πόδια.

Δείτε επίσης: Άκουσε ουρλιαχτά και έτρεξε να μάθει τι γίνεται: Είδε ένα αγριεμένο σκυλί, ένα δηλητηριώδες φίδι και ένα τρομαγμένο παιδί!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στις 7.20 το πρωί στο Κ.Υ. Αλμυρού πήγε μια γυναίκα με δάγκωμα στο πόδι και λίγο αργότερα μια δεύτερη επίσης με δάγκωμα. Και στις δύο περιπτώσεις έγινε καθαρισμός, παροχή πρώτων βοηθειών και αφού δόθηκαν οδηγίες αποχώρησαν για τα σπίτια τους.

Για την περίπτωση της τρίτης γυναίκας, που έφρασε στο Κ.Υ. στις 7.40 το πρωί, με τη συνδρομή εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αλμυρού. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε αρκετά δαγκώματα σκύλων στα πόδια και στα χέρια, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Επειδή το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αλμυρού βρισκόταν σε διακομιδή άλλου περιστατικού, άλλο ασθενοφόρο ξεκίνησε από Βόλο και μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο, για να νοσηλευτεί.

Κάτοικοι του Αλμυρού καταγγέλλουν ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά είναι μεγάλο, κάτι που δείχνει ο τραυματισμός των τριών γυναικών και ζητούν από τον Δήμο, που είναι η αρμόδια αρχή να πάρει μέτρα, γιατί η κατάσταση είναι επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα ανυποψίαστων πολιτών.

Θρίλερ στον Αλμυρό Βόλου: Αδέσποτα σκυλιά δάγκωσαν τρεις γυναίκες
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: Στο… κόκκινο ο Κηφισός - Ένας σκύλος έχει προκαλέσει πανικό

Ένας σκύλος έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στον Κηφισό από νωρίς το πρωί.

Δείτε επίσης: Σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά - Μόλις κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»

Ακόμα ψάχνουν το ζωάκι το οποίο κινείται διαρκώς με αποτέλεσμα η κεντρική οδική αρτηρία της Αττικής να βρίσκεται στο… κόκκινο. Η ανάσχεση της κυκλοφορίας που έχει δημιουργηθεί είναι μεγάλη, ενώ τα οχήματα κινούνται με δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αττική Οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις 15 -20 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πεντέλης μέχρι την έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο Κηφισίας και φτάνουν τα 10 με 15 λεπτά.

Αυτή είναι η Pebbles - Ο γηραιότερος εν ζωή σκύλος

Η Pebbles έκλεισε τα 22 μόλις πριν δύο μήνες και έτσι έγινε κάτοχος του ρεκόρ για τον γηραιότερο εν ζωή σκύλο. Το γενικότερο ρεκόρ συνεχίζει, ωστόσο, να κρατάει ο Bluye, ο οποίος έζησε στην Αυστραλία για 29 χρόνια.

Απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας συνέβη στα Χανιά πριν λίγες μέρες: Όταν ένας οδηγός έδεσε σκυλάκι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και το έσερνε στον δρόμο.

Το σκυλάκι της φωτογραφίας λέγεται Pebbles. Έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, γιατί είναι η κάτοχος ρεκόρ Guinness: είναι ο γηραιότερος εν ζωή σκύλος, που τουλάχιστον ξέρουν τα Guinness World Records. Σήμερα είναι 22 χρόνων και δυο μηνών. Το γενικότερο ρεκόρ το κρατάει ο Bluey, σύντροφος ενός γελαδάρη στην Αυστραλία που κατέληξε στα 29.

Μάθε τη γλώσσα του σώματος ενός σκύλου!

Στην κοινωνία που ζούμε, υπάρχουν πολλά αδέσποτα σκυλάκια.

Σαν πολίτες, πέρα ότι έχουμε υποχρέωση να τα σεβόμαστε, οφείλουμε να γνωρίζουμε πως αντιδρά ένα σκυλί με τη γλώσσα του σώματος.

Το σκίτσο δείχνει επακριβώς τις κινήσεις αυτές:

Μάθε τη γλώσσα του σώματος ενός σκύλου!

Αδιανόητο: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα ξόδεψε αυτός ο άνδρας για να μοιάζει με σκύλο

O Toko-san είχε όνειρο ζωής να γίνει σκύλος και με τα 14.000 ευρώ που ξόδεψε, κατάφερε να μοιάζει με κόλεϊ.

Υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, όσο περίεργα και αν είναι. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ένας τύπος από την Ιαπωνία που ήθελε να γίνει σκύλος.

Κάτι που κατάφερε να το κάνει στο πλαίσιο του δυνατού, με το… αζημίωτο φυσικά, καθώς πλήρωσε 14.100 ευρώ. Τόσο του κόστισε η στολή που του έφτιαξε η εταιρία Zappet που ειδικεύεται σε τέτοια δημιουργήματα, κυρίως για τις κινηματογραφικές ταινίες.

Χρειάστηκαν 40 ημέρες για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο project, καθώς έπρεπε να μελετηθεί ο σκελετός του κόλεϊ, προκειμένου και να ταιριάζει στον Toko-san και να είναι ρεαλιστική από όλες τις οπτικές γωνίες.

Κάτι που επιβεβαιώνει και το video που κυκλοφόρησε, με τον Ιάπωνα να την φοράει και να μην διακρίνεται εύκολα αν πρόκειται για αληθινό σκύλο ή για άνθρωπο που φοράει στολή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share