Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιώργος Τράγκας: Αποποιείται την κληρονομιά ο γιος του Φρέντυ

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

7 Ιουνίου 2022 14:19
Γιώργος Τράγκας: Αποποιείται την κληρονομιά ο γιος του Φρέντυ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε ο δικηγόρος του Φρέντυ Τράγκα, Θέμης Σοφός, σύμφωνα με την οποία γνωστοποιεί ότι ο πελάτης του αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του, Γιώργου Τράγκα. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση της γυναίκας του για τη δέσμευση της περιουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θέμη Σοφού

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος-Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον έναν εκ των δύο γιων του Γιώργου Τράγκα.

Όπως αναφέρει ο κ. Θέμης Σοφός, που εκπροσωπεί τον Φρέντυ Τράγκα, «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας».


«Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γιώργος Τράγκας: Αποποιείται την κληρονομιά του ο γιός του Φρέντυ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share